27/04/2024

Διορία από Dana White για το Conor vs Floyd

Όλο και περισσότερο εκφράζει την αγανάκτηση του ο Dana White για την μη ευδοκίμηση των διαπραγματεύσεων με τον Conor Mcgregor κυρίως, για την μάχη με τον Floyd Mayweather. 


Βγαίνοντας στο show του Jim Rome ο πρόεδρος του UFC είπε πως πρέπει να συμφωνήσει με τον Conor μέχρι την Δευτέρα αν είναι να γίνει η μάχη και μετά να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με τον Floyd.

«Σκοπεύω να κλείσω την συμφωνία μέχρι την Κυριακή και μετά να προχωρήσω στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Mayweather. Αν αλήθεια το συμφωνήσουμε μέσα σε αυτό το χρονοδιάγραμμα τότε είναι πιθανό να γίνει η μάχη. Όμως πρέπει να διαπραγματευτώ μαζί τους και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα συμφωνήσουμε. Οι πιθανότητες να συμφωνήσω με τον Mcgregor είναι πολύ καλές και ελπίζω την Δευτέρα να μιλήσω με τον Floyd. 

Δεν μπορώ άλλο να καθυστερώ με αυτό το πράγμα. Έχω μια διοργάνωση να τρέξω και πρέπει να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα που συμβαίνουν εδώ.»

Δύσκολο το θέμα το είχαμε πει εξαρχής και κάτι μου λέει πως ο Floyd δεν θα κάνει και πολύ πίσω όταν έρθει η ώρα των διαπραγματεύσεων.