18/04/2024

Διαζύγιο στα σκαριά με τον Canelo να λέει: «Αχάριστος και μη εμπιστοσύνης ο De La Hoya»

Η βόμβα της χρονιάς στο μποξ δεν είναι κάποιος αγώνας, αλλά αυτό που είπε ο Canelo Alvarez για τον promoter του, Oscar De La Hoya.

Μόλις μερικές ημέρες πριν από τον αγώνα του Canelo με τον Kovalev, ο Μεξικανός με συνέντευξη του στο Athletic τίναξε στον αέρα τη σχέση του με τον Oscar De La Hoya. 

Μποξέρ και πυγμάχος βρίσκονται στα σχοινιά. Ο κοκκινομάλλης πρωταθλητής καταφέρθηκε κατά του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή με χαρακτηρισμούς που δύσκολα επιδέχονται συγχώρεση. Ωστόσο, έχουμε δει και ανατροπές.

Ο Canelo, λοιπόν, μίλησε στο προαναφερθέν Μέσο και είπε για τον De La Hoya ότι είναι αχάριστος και άνθρωπος που δεν μπορείς να εμπιστευτείς. Όσον αφορά στην επαγγελματική τους σχέση, αυτή παραμένει ως έχει αλλά με τη δημιουργία του Canelo Promotions, τίποτα δεν αποκλείεται.

Τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό; Πρώτον, ο Canelo θεωρεί υπεύθυνο τον promoter του που του αφαίρεσαν τη ζώνη της IBF στην middleweight, διότι δεν κατάφερε να κλείσει τον αγώνα με τον Sergiy Derevyanchenko. Επίσης, η ομάδα του Saul Alvarez χρεώνει στον De La Hoya ότι έκανε ένα σχόλιο στο Instagram εις βάρος του προπονητή της ομάδας και έπειτα το διέγραψε.

Οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Canelo για τον πάλαι ποτέ άνθρωπό του ανέφεραν: «Αλλαζε προπονητές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Άλλαζε μάνατζερ στην καριέρα του. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτός είναι ο Oscar. Το βλέπουμε τώρα. Ένα πράγμα έχω να πω για τον Oscar, αχάριστος«.