06/05/2024

Διάψευση Σεμερτζόγλου για Λιναρδάτου

Πριν από λίγες μέρες το Fightsports.gr βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του No Limits, όπου μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως έγινε παλαιότερα πρόταση της Γεωργίας Μπιτάκου για αγώνα Σεμερτζόγλου- Λιναρδάτου. Σήμερα η Boom Boom μέσω της επίσημης σελίδας των Fighters διαψεύδει την πρόταση.

«Σχετικά με το δημοσίευμα του «fightsports»την Παρασκευή Σε ό,τι αφορά τον επικείμενο αγώνα μου και την δήλωση της κυρίας Μπιτάκου τη διαψεύδω κατηγορηματικά.
Ουδέποτε μου έγινε πρόταση από την «promoter»για να αγωνιστώ στην διοργάνωσή της με την συγκεκριμένη αθλήτρια, αλλά ούτε και με κάποια άλλη ποτέ.
Γενικότερα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση η συμφωνία με τον Σ.Ε.Π αφού δεν συνηθίζω να μιλάω με πιθανότητες πάρα μόνο συγκεκριμένα και με υπογραφές.
Τότε και μόνο τότε ανακοινωνω αγώνα μου. Στο παρελθόν κάνοντας προτάσεις σε Ελληνίδες επαγγελματίες αθλήτριες να
αγωνιστούν μαζί μου -θέλοντας να κάνω το παλμαρέ μου- κι ενώ ήταν πολύ δύσκολο να έρχονται ξένες αθλήτριες αφού έτσι μηδενιζόταν η αμοιβή μου
υπήρχε άρνηση από τις Ελληνίδες γιατί ήθελαν να κάνουν την πορεία τους στο εξωτερικό όπως είπαν.
Ωστόσο συνέχισα σταθερά εδώ και με μεγάλη προσπάθεια εγώ και ο προπονητής μου Κώστας Αθανασόπουλος κάνοντας τα βήματα μας
στα διεθνή ρινγκ έχοντας αποφασίσει από κοινού να επιλέγουμε
και να αγωνιζομαστε στο εξωτερικό για τίτλους(παγκόσμιος τίτλος WBFoudation και διεκδίκηση πανευρωπαϊκού τίτλου EBU οι οποίοι κλειστηκαν από την ομάδα των Fighters)
ή για συμφεροντες οικονομικές απολαβες πάντα όμως με το ίδιο πάθος για διεκδίκηση και για την νίκη. Σέβομαι την προσπάθεια όλων των αθλητριών για μένα όμως
τώρα προεχουν οι στόχοι που έχω βάλει τους οποίους θα γνωστοποιήσω στο προσεχές μέλλον. Οτιδήποτε άλλο είναι δευτερεύων. Ελπίζω η κυρία Μπιτακου με αυτήν την δήλωση
της, για πρόταση της και άρνηση μου να αγωνιστώ απλά να τήρησε το έθιμο της χώρας μας την Πρωταπριλιά. Διαφορετικά πολιτικές τέτοιου είδους δεν με βρίσκουν σύμφωνη.
Αποφάσεις για την επαγγελματική μου καριέρα παίρνω αποκλειστικά εγώ και ο προπονητής μου Κώστας Αθανασόπουλος».