20/04/2024

Δεν τα κατάφερε στην Ολλανδία ο Καρτόζια

Στην Ολλανδία σε αγώνα 10 γύρων έπαιξε ο Αλέξανδρος Καρτόζια.


Αναλυτικά η τοποθέτησή του μέσω social media: «Μια από τις πιο δύσκολες και σκληρές προκλήσεις στην πυγμαχική μου σταδιοδρομία έλαβε τέλος.Στις 02.06.2018 στο Assen της Ολλανδίας έγινε ο αγώνας μου εναντίων του Ολλανδού Ricardo Snijders.

Δέκα γύρους πυγμαχίας προγραμμάτισαν οι διοργανωτές και αγώνας έληξε στους 8. Στα τελευταία 20» του 8γυρου ένα δυνατό χτύπημα το οποίο δεν πρόλαβα να το δω, με ‘’έστειλε’’ σε βαρύ Knock Down. Ενώ σηκώθηκα στην ώρα μου, η απόφαση του διαιτητή ήταν διακοπή του αγώνα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω κανένα παράπονο από τον Ref, ήταν άψογος σε όλη την πορεία του αγώνα και σίγουρα προστάτεψε την υγεία και τον δύο αθλητών όπως μπορούσε.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ΤΚΟ στον 8ο γύρο. Είμαι όμως καλά και υγιής Δόξα τον Θεό. Τώρα έχει σημασία η αποκατάσταση και συντομα επόμενος αγώνας που ελπίζω να είναι το ίδιο δυνατός. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ricardo Snijders για τον σκληρό και δυνατό αγώνα. Ευχαριστώ τους λάτρεις πυγμαχίας. Όσους πιστεύουν σε εμένα και όσους πλέον δεν πιστεύουν.

Όπως και να έχει κάποτε πίστεψαν και είμαι μόνο ευγνώμον γι’ αυτό! Συγνώμη που άργησα να ενημερώσω με σχετική ανάρτηση, αλλά πρώτα έπρεπε να φροντίσω την υγεία μου.»