29/03/2024

Δεν σταματάει την προετοιμασία ο Νανιτζανιάν!

Ο Νανιτζανιάν δεν σταματάει στιγμή της προπονήσεις και σχετικά με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του εκδόθηκε ανακοίνωση. 


Αναλυτικά: «Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας Βαγγέλης «VanGun» Νανιτζανιάν θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη πόλη Σουμπότιτσα της Σερβίας για να συμμετέχει, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα, στο φημισμένο Διεθνές Τουρνουά «Golden Glove of Vojvodina».

Ο Νανιτζανιάν θα αγωνιστεί στην κατηγορία των βαρέων βαρών (+91kg), σε ένα ακόμη πολύ δυνατό τεστ για τον ίδιο και την ομάδα του ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση του τουρνουά είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 του μήνα. Ο Πολύ-Πρωταθλητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ το camp προετοιμασίας σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στην ελληνική αποστολή εκτός από τον «VanGun» θα συμμετέχει και ο Αποστόλης Ψιλιτέλης, ο οποίος ανήκει επίσης στον ΠΑΟΚ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία των 56kg. Στη γωνία των αθλητών μας θα βρεθούν ο Γιώργος Ελευθεριάδης και ο βοηθός προπονητή Μάριος Τζιώρας.

Δηλώσεις Βαγγέλη Νανιτζανιάν: «Η προετοιμασία μου πήγε πολύ καλά. Νιώθω 100% έτοιμος και θα παλέψω για τη νίκη όπως κάνω πάντα. Θέλω να τα πάω πολύ καλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση γιατί πέρσι μου στέρησαν αυτό που άξιζα εκεί και αισθάνομαι ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και εύχομαι καλή επιτυχία και στον συναθλητή και φίλο Απόστολο Ψιλιτέλη. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μου και τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθειά μου, τη FORCE1, το Μέλι Χαλκιδικής ΓΕΩΡΓΑΚΑ, το PAOK24, τα Γυμναστήρια TOPFITNESS και τη JANNIS TOMTSIS Photography.»

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν στο Διεθνές Τουρνουά της Σερβίας ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες του αθλητή σε Facebook και Instagram (@VanGunBox).»