25/04/2024

Δείπνο… κορυφής με φόντο το μέλλον του Pacquiao!

Συνάντηση κορυφής αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Κυριακή μεταξύ του Bon Arum και τριών υποψηφίων αντιπάλων του Manny Pacquiao. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Πυγμαχίας των ΗΠΑ θα παραθέσει δείπνο σε όλους τους ρεπόρτερ του αθλήματος και τη βραδιά θα τιμήσουν μεγάλα ονόματα του χώρου.

Ένα εξ αυτών θα είναι και ο μεγάλος μάνατζερ-προμότερ, Bob Arum. Όπως αναφέρουν πηγές του βαθύπλουτου παράγοντα, εκεί, ο συγκεκριμένος θα κάνει ραντεβού… φωτιά, ώστε να κλείσει το γρηγορότερο τον αντίπαλο… come back του Φιλιππινέζου σούπερ σταρ.

Πρώτος επιλαχών θα είναι ο Manuel Marquez τον οποίο ο Arum θα επιχειρήσει να… δελεάσει για ένα 5ο παιχνίδι με τον Manny. Η πλευρά ωστόσο του Μεξικανού, πρόλαβε ήδη να τονίσει τον προπονητή του PAC-MAN, Freddie Roach πως δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως συζήτηση εάν το κασέ του αγώνα δεν ξεκινάει από το 50-50 και λίγο παραπάνω για τον Marquez.

Από εκεί και πέρα, ο Arum εάν αποτύχει με τον JMM θα μπει πιο… δυνατά για την περίπτωση του Tim Bradley. Πάντως, ο Timothy δύσκολα θα δεχτεί να παίξει ξανά με τον Φιλιππινέζο, αφού μετά την πρόσφατη νίκη του επί του Manny δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. 

Όσον αφορά τον τρίτο αντίπαλο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός…