26/04/2024

Δήμητρα Δημητρακοπούλου: Έχω κάνει δυνατή προετοιμασία

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η είδηση της μάχης μεταξύ Δήμητρας Δημητρακοπούλου και Χριστίνας Αθανασοπούλου στο No Limits ήχησε στα αυτιά των fans της πυγμαχίας ως ένα πολύ ευχάριστο νέο. Η αθλήτρια του Αντώνη Γιαννούλα είχε εξαιρετική απόδοση στην πρώτη πυγμαχική της μάχη κόντρα στην Χριστίνα Λιναρδάτου στο EBO και καλείται πλέον να κάνει το ίδιο  με την Αθανασοπούλου, με θετικό αποτέλεσμα τούτη την φορά. Η ίδια μας μίλησε για την σκληρή της προετοιμασία αλλά και το κίνητρο της για να φτάσει ψηλά.

« Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Το προηγούμενο ματς με την Λιναρδάτου παρόλο που δεν πήγε όπως το ήθελα σαν αποτέλεσμα, μου έκανε πολύ καλό. Εξάλλου δεν σταμάτησα τις προπονήσεις καθόλου, εφόσον δεν υπήρξε και κάποιος τραυματισμός και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αρκετά σπάρινγκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τόσο με την Κουρούνη όσο και με την Τασίδου».

Σε ερώτηση μας αν θεωρεί πως είναι κίνητρο το γεγονός πως η Αθανασοπούλου είναι αήττητη έως τώρα, η Δήμητρα απάντησε:

«Όχι δεν είναι κίνητρο για μένα πως είναι αήττητη. Για μένα κίνητρο αποτελεί ο στόχος που έχω βάλει με τον δάσκαλο μου και είναι να φτάσω ψηλά», τόνισε η Δημητρακοπούλου που συνέχισε μιλώντας για την Αθανασοπούλου και κατά πόσο γνωρίζει το παιχνίδι της, καθώς να θυμίσουμε πως η Χριστίνα πέρασε από το Stam Academy.

« Έχω δει αγώνες της Χριστίνας αλλά δεν θα σταθώ καθόλου σ’ αυτούς και ο λόγος είναι ότι εγώ κοιτάω την προπόνηση μου και θα προσπαθήσω να βγάλω το παιχνίδι μου πάνω στο ρινγκ. Η Χριστίνα έκανε κάποιες προπονήσεις στο Stam Academy με τον Δημήτρη Μακρίδη. Εμείς κοιτάμε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε πυγμαχία. Τα υπόλοιπα στο ρινγκ τέλος Ιουλίου. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ δυνατός αγώνας».