25/04/2024

Δήμητρα Δημητρακοπούλου:Θα παίξω ψυχωμένα…

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ατρόμητη και έτοιμη  για το ΕΒΟ είναι η Δήμητρα Δημητρακοπούλου, που στις 6 Απρίλιου επιστρέφει στα ρινγκ μετά από μακρά περίοδο απουσίας, όπου θα αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη πυγμάχο στην Ελλάδα, την Χριστίνα Λιναρδάτου.

« Επιστρέφω στην ενεργό δράση μετά από μεγάλο διάστημα. Τις διαφορές στο παιχνίδι μου, περιμένω να τις δει ο κόσμος που είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής. Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Παίζω όμως με ψυχή κι αυτό θα κάνω τώρα», τόνισε αρχικά στο Fightsports. gr , ενώ συνέχισε μιλώντας για την αντίπαλο της, Χριστίνα Λιναρδάτου.

« Την Χριστίνα την έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν σε αγώνες Kickboxing. Έχουμε κάνει Sparring μαζί στα πλαίσια της προετοιμασίας της, για τους αγώνες που είχε. Την σέβομαι όχι μόνο σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπο. Στον αγώνα όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και κάποια τρωτά σημεία να έχουμε, κοιτάμε να τα διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση. Σέβομαι οποιονδήποτε είναι απέναντι μου. Για μένα δεν έχουν σημασία οι νίκες και οι ήττες της», επεσήμανε η Δημητρακοπούλου, που για το τέλος άφησε τα μελλοντικά της πλάνα και τους στόχους της.

«Η διοργάνωση αυτή για μένα είναι σημαντική, ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι μία γιορτή για την πυγμαχία και για το come back μου, στο ρινγκ. Είναι τιμή μου που συμμετέχω. Οι στόχοι μας με τον δάσκαλο μου είναι υψηλοί και μακάρι να μπορέσω να δικαιώσω την πίστη που έχει στο πρόσωπο μου. Τον ευχαριστώ».