23/04/2024

Γρηγόρης Μάλλιος: «Απλά… 50-0»

Ο Γρηγόρης Μάλλιος μίλησε στο Fightsports.gr για το μεγάλο ματς του Conor McGregor με τον Floyd Mayweather. Ο έμπειρος προπονητής στην πρόβλεψή του μίλησε για νίκη του «Money» με μόνο μία πιθανότητα νίκης στον Ιρλανδό. 


Όντας ο σχολιαστής για λογαριασμό του ΟΤΕ στο σημερινό ματς του Conor με τον Floyd, ο Μάλλιος μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για το παιχνίδι και έδωσε την πρόβλεψή του. Αναλυτικά ο έμπειρος κόουτς δήλωσε: «Βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο πυγμαχικό κόλπο όλων των εποχών. Μετά από πολύ trash talk και από τις δύο μεριές καταφέρανε να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο το ενδιαφέρον του κόσμου και αμέσως μετά ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιηθεί.

Όσο για το θέμα πρόβλεψης αποτελέσματος νομίζω δεν χωράει συζήτηση το ότι κατά 99 τοις 100 θα κερδίσει ο Floyd Mayweather. Το ένα τοις 100 το οποίο δίνω στον McGregor το δίνω απλά και μόνο αν συμβεί κάποιος από τραυματισμούς και τίποτε άλλο. Δεν πιστεύω καν σε ενα lucky punch!

Αντιμέτωποι βρίσκονται ο καλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών κατ’ έμε αλλά και ο πιο έξυπνος και από την άλλη μεριά ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει ποτέ του επαγγελματική πυγμαχία. Είναι δύο τελείως διαφορετικά αθλήματα, που σαν κοινό παρονομαστή έχουν απλά τα χτυπήματα με τα χέρια.

Οι γωνίες είναι διαφορετικές το στήσιμο των παικτών είναι τελείως διαφορετικό, όπως επίσης και ο χώρος στον οποίο θα λάβει μέρος δηλαδή το ρινγκ δεν έχει καμία σχέση με το οκτάγωνο. Το μόνο που έχει να δώσει αυτό το παιχνίδι είναι το αμείωτο ενδιαφέρον όλων για να δουν να πραγματοποιείται μία τέτοια συνάντηση ανάμεσα σε δύο μαχητές διαφορετικών στυλ. Κλείνοντας έχω να πω μόνο ένα… 50-0!»