29/03/2024

Γιώργος Σαριδάκης: Την νέα σεζόν το Scorpion Fight Show υπόσχεται περισσότερο θέαμα

Ο Γιώργος Σαριδάκης είναι ένας από τους διοργανωτές με τα περισσότερα event στην χώρα, μετρώντας πλέον πάνω από 40!


Ο Mr. Scorpion μετά την ολοκλήρωση και του Scorpion the Biggest έκανε πράξη τα λεγόμενα του βάζοντας στην κάρτα σημαντικά ονόματα όπως οι Μπερδέσης, Νικολαϊδης κτλ.

Κάνοντας τον απολογισμό του, τόνισε κάποια σημαντικά γεγονότα, όπως η παρουσία των 1.780 ανθρώπων στο νέο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, ενώ υποσχέθηκε την νέα σεζόν ακόμα πιο δυνατά event. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Μια σεζόν μαχητικών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας,προπονητές,αθλητές,χορηγούς, για την άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη τους. Με αφορμή το Scorpion the Biggest. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά κατ’αρχάς τους αθλητές για το δυνατό μαχητικό υπερθέαμα που μας πρόσφεραν. Ευχαριστούμε θερμά τούς 1.780 θεατές που μας τίμησαν με την παρουσίαση τους.

Ένα τεράστιο μπράβο για τον μαχητή Αλέξανδρο Νικολαΐδη που μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε δυναμικά και νικηφόρα στην αγωνιστική του δράση, τον ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε και όλο αυτό έγινε στο ρινγκ της Scorpion fights events.

Τον Tάσο Μπερδέση που αγωνίστηκε σκληρά απέναντι στον αθλητή από την Σερβία, όπου αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’αυτό, που επιτέλους είδαμε τον είδαμε να αγωνίζεται 6 γύρους. Συγχαρητήρια στον Τάσο και στον Filip Dzinic για το το ωραίο θέαμα που μας χάρισαν.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους: Βαγγέλη Χατζή, Χρήστο Σούλα, Στέλιο Φώτη,  Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδη, Γιάννη Θεοδώρου,Ηρακλή Ματζαβίτζε, Ανδρέα Μαυρόπουλο και όλους τους υπόλοιπους αθλητές που κάθε φορά ανεβάζουν το μαχητικό θέαμα στα ύψη.

Το team της Scorpion Fight, ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για το επόμενο Fight Show τις νέας σεζόν, με δέσμευση και υπόσχεσή ότι θα προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια με στόχο να υπάρξει μεγαλύτερο θέαμα. Καλό καλοκαίρι. Υγεία & ευτυχία σε όλο τον κόσμο».