23/04/2024

Γιώργος Καμπόσος: «O χρόνος του Selby τελειώνει, η πυγμαχία είναι για νέους»

O Kαμπόσος ξέρει πως κρίνεται η καριέρα του το Σάββατο στην Αγγλία (BINTEO)

Ο Γιώργος Καμπόσος δίνει τον σπουδαιότερο αγώνα της καριέρας του το Σάββατο στην Αγγλία, απέναντι στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της IBF, Lee Selby.

Η αναμέτρηση αυτή δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τον Έλληνα ομογενή, καθώς ο αντίπαλος του είναι πολύ έμπειρος ενώ έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν πέντε φορές τον τίτλο του! Ο Καμπόσος ποντάρει στην νεανική του ορμή για να ρίξει τον Selby.

«H παλιά γενιά στην οποία ανήκει ο Selby πρέπει να μας αδειάσει την γωνιά. Ο χρόνος του Selby τελειώνει. Θα είναι σημαντικό να ρίξω στο καναβάτσο τον Selby και δεν βλέπω να πηγαίνει αλλιώς το παιχνίδι.

Εγώ είμαι στην καλύτερη μου φόρμα, ενώ ο Selby έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Θα τον πληγώσω το ξέρω. Η πυγμαχία είναι σπορ για νέους. Η νέα γενιά είναι εδώ. Δεν με νοιάζει πόσο σκληρός είναι. Θα τον ρίξω νοκ άουτ αργά ή γρήγορα.

Αν νικήσω τον Selby θα έχω μία ευκαιρία να παίξω με έναν αθλητή σαν τον Teofimo Lopez. Θέλω να παίξω μαζί του γιατί έχουμε και οι δύο πολλούς φανς και είμαστε το ίδιο πεινασμένοι. Αυτό χρειάζεται η πυγμαχία τούτη την στιγμή», καταλήγει ο Kαμπόσος που αγωνίζεται στο ίδιο event της αναμέτρησης Usyk vs Chisora.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Firing In Every Cylinder 🚀 It’s Go Time, It’s My Time, It’s Ferocious Time #5days

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George "Ferocious" Kambosos Jr (@georgekambososjr) στις