24/04/2024

Γιώργος Καμπόσος: Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ το Ελληνικό μποξ στα μεγαλύτερα ρινγκ του πλανήτη

Το δυνατό σπάρινγκ του Γιώργου Καμπόσου με τον Manny Pacquiao έκανε πιο γνωστό σε όλο τον πλανήτη τον Έλληνα ομογενή, και η συμμετοχή του στην κάρτα του παιχνιδιού Pacquiao vs Matthysse, αν μη τι άλλο είναι μία σημαντική στιγμή για την Ελληνική πυγμαχία.


Ο Καμπόσος μπορεί να προπονείται στο εξωτερικό, ωστόσο δεν ξεχνά την καταγωγή του που συχνά αναφέρει, λέγοντας πως εκπροσωπεί το Ελληνικό μποξ παγκοσμίως.

Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να δούμε βίντεο από το σπάρινγκ των δύο αθλητών, καθώς απαγορεύεται από το camp του Pacquiao, ωστόσο έχουμε δει φωτογραφικό υλικό.

Ο Καμπόσος προετοιμάζεται για τις 15 Ιουλίου όπου θα αντιμετωπίσει τον Jr. Magboo με στόχο να μεγαλώσει το ρεκόρ του που σήμερα είναι στο 17-1. Σε κουβέντα που είχαμε με τον Καμπόσο μας μίλησε αρχικά για τους άμεσους στόχους του στο μεγάλο παιχνίδι που έρχεται.

«Στόχος είναι να δείξω τις ικανότητες μου στο ερχόμενο παιχνίδι. Την ταχύτητα, την δύναμη και να ρίξω νοκ άουτ τον Magboo. Να δείξω πως υπάρχει ένας Ελληνοαυστραλός εκεί έξω που θα γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής», αναφέρει ο Καμπόσος που μίλησε για το σπάρινγκ με τον Pacquiao.

«Το σπάριννκ με τον Pacquiao είναι πάντα εκπληκτικό. Βοήθησα τον Manny και στον τελευταίο του αγώνα. Δουλέψαμε και οι δύο σκληρά για να διασφαλίσουμε την νίκη στα επόμενα παιχνίδια μας», αναφέρει ο Έλληνας ομογενής που έδωσε την υπόσχεση του στους συμπατριώτες του.

Split The Guard, Hit The Chin, Stiffen The Body, It’s Game Over…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George «Ferocious» Kambosos Jr (@georgekambososjr) στις

«Σε όλους τους Έλληνες θέλω να τους κάνω γνωστό πως είναι τιμή μου να τους εκπροσωπώ στα μεγαλύτερα ρινγκ του πλανήτη. Έχουμε τόσο μεγάλη ιστορία που μας αξίζει να έχουμε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή. Θα το πετύχω αυτό και με όλη την πατρίδα να με στηρίζει, δεν υπάρχει κανείς να με σταματήσει».