29/03/2024

Γιούχαραν το παιδί του και απάντησε με γροθιές: Αυτός είναι ο Billy Joe Saunders

Η μεγάλη νίκη που πέτυχε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Billy Joe Saunders επί του David Lemieux φαίνεται πως έχει παρασκήνιο. Ο Βρετανός αγωνίστηκε στον Καναδά απέναντι σε ένα εχθρικό κοινό που στήριζε τον οικοδεσπότη. 


Ανάμεσα στο κοινό για τον Saunders βρισκόταν ο γιος του που ήρθε να τον στηρίξει και δεν είχε την δυνατότητα τον τελευταίο καιρό να τον δει λόγω της προετοιμασίας του.

Οι Καναδοί ήταν τόσο εχθρικοί που όταν οι οθόνες του πυγμάχου έδειξαν τον οκτάχρονο Stevie ξεκίνησαν να γιουχάρουν. Ο Saunders πέτυχε μία επιβλητική νίκη και απάντησε στο κοινό με τον καλύτερο τρόπο αφιερώνοντας την νίκη του, στον πιτσιρικά.

«Δεν έχω ξαναπαίξει απέναντι σε τόσο εχθρικό κοινό. Όταν όμως είδα το παιδί μου στην εξέδρα δεν με ένοιαζε τίποτα. Δεν έχανα με τίποτα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου.

Μας γιούχαραν συνεχώς όμως άκουγα τον γιο μου να φωνάζει περισσότερο. Πριν μπούμε στο γήπεδο με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να κερδίσω. Του απάντησα πως είμαι έτοιμος.

Όταν αγωνίζεσαι μπροστά σε δικούς σου ανθρώπους, παίρνεις δύναμη», κατέληξε ο Βρετανός που πληρώθηκε για πρώτη φορά τόσο καλά σε αγώνα και πλέον βάζει στο στόχαστρο έναν εκ των Golovkin ή Canelo που θα παίξουν τον Μάιο και στην συνέχεια θα είναι στην διάθεση του Saunders.