26/04/2024

«Γιγάντιους» αγώνες ετοιμάζει ο Mayweather!

Σας αναφέραμε και νωρίτερα το μεσημέρι ότι στις ΗΠΑ κυκλοφορούν έντονες φήμες περί των αγώνων που θα δώσει ο Floyd Mayweather μέσα στο 2013! Νέα δημοσιεύματα από το ESPN τονίζουν ότι ο αήττητος, μέχρι στιγμής, μποξέρ σχεδιάζει τη νέα χρονιά να διοργανώσει δύο σούπερ αγώνες που θα μείνουν στην ιστορία…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους συναδέλφους από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ο Floyd και το επιτελείο του θα ετοιμάσουν προτάσεις, ώστε το πρώτο παιχνίδι, να γίνει μεταξύ του Mayweather και του Manny Pacquiao. Βέβαια, επειδή κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς ο Φιλιππινέζος σούπερ σταρ τα έχει… σπάσει στο οικονομικό με τον «Money».

Όμως, εκτός από τον Pacquiao και τον Spadafora, η ομάδα του Mayweather έχει κι άλλους στη λίστα. Οι επόμενοι αντίπαλοι είναι εξίσου δυνατοί και βέβαια έχουν ως απόλυτο στόχο να «σπάσουν» το αήττητο σερί του «Pretty Boy».

Σημειώνεται, ότι ένας από τους μάνατζερ του Mayweather με δηλώσεις του στο ESPN αποκάλυψε τα δύο ονόματα και πρόκειται για τους Saul «Canelo» Alvarez και Robert Guerrero. Οι αγώνες θα γίνουν 4 Μαΐου και 15 Σεπτεμβρίου.