29/03/2024

Για πυγμαχικό σεμινάριο στην Ελλάδα ο Robert Sale

Ο προπονητής του Στέλιου Παπαδόπουλου αλλά και άλλων μεγάλων αστέρων της παγκόσμιας πυγμαχίας, όπως ο Tony Bellew θα βρεθεί στην Ελλάδα 28 Απριλίου για ένα σούπερ σεμινάριο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που αφορά τον Robert Sale και το σεμινάριο pro- boxing και striking:


«O προπονητής κατά καιρούς πολλών παγκόσμιων πρωταθλητών πυγμαχίας όπως Tony Bellew, Donnie Lallonde, Fredia Gibbs και striking instructor σε μεγάλα ονόματα του UFC όπως Alan Juban,Ricco Rodriguez, θα έρθει στην Ελλάδα για να διεκδικήσει με τον αθλητή του Στέλιο Παπαδόπουλο τον International τίτλο WBU και το Σάββατο 28 Απριλίου στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ταεκβοντο (Π. Φάληρο) θα μοιραστεί τις γνώσεις του με αθλητές όλων των επιπέδων και με τους προπονητές τους.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10.00  με τον Robert Sale να εξηγεί τεχνικές σε στόχους, κίνηση στο ρινγκ και σχεδιασμό στρατηγικής ενός αγώνα από 4 έως 12 γύρους Αλλά και το πως γίνεται το ζέσταμα πριν ένα μεγάλο αγώνα ώστε ο αθλητής να αποδώσει το 100% .

Στις 12.00’ όσοι πυγμάχοι αισθάνονται ότι μπορούν να κυνηγήσουν το «αμερικάνικο όνειρο θα κάνουν σπάρινγκ ενός γύρου των 3 λεπτών με τον Robert Sale να επιλέγει έναν από τους συμμετέχοντες που θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει δωρεάν στο Λος Άντζελες για ένα μήνα, με πληρωμένη διαμονή ώστε να δοκιμαστεί επί αμερικάνικου εδάφους στην επαγγελματική πυγμαχία Και να έρθει η πολυπόθητη υπογραφή ενός επαγγελματικού συμβολαίου.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 25 Απριλίου Τηλ: ‭6983 196 677‬».