20/04/2024

Για προετοιμασία στο Tiger Muay Thai Training Camp η Ευμορφιάδη

Σε ένα από τα πιο δυνατά camp του πλανήτη θα βρεθεί για προετοιμασία η Αθηνά Ευμορφιάδη φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για το περίφημο  Tiger Muay Thai Training Camp, όπου θα δουλέψει για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση από τον Οκτώβριο. 


Η Ευμορφιάδη έδωσε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Jorina Baars στο Bellator πριν από λίγους μήνες, που της απέφερε ένα σπάσιμο στο χέρι.

Συγκεκριμένα πέρασε ένα χτύπημα στο κεφάλι της αντιπάλου στο πρώτο λεπτό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Πλέον διανύει τον τρίτο μήνα της αποθεραπείας της και στο camp θα βρεθεί για να προπονηθεί στα πόδια και στα γόνατα.

🤜🏽the victory without danger is triumph without glory!🤛🏽🇬🇷🇬🇷🇬🇷 😉@giannis.maurokordatos @legacyfightclub @bellatorkb @opaco_international @lucasnoonan 📸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αθηνά Ευμορφιάδη (@athina_efmorfiadh) στις

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ευμορφιάδη είχε καταπονήσει το χέρι της για έξι μήνες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, για το Bellator,  με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στον τραυματισμό. Η Ελληνίδα kickboxer αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσης για το περιστατικό στο Bellator.

«Πάντα υπάρχει μια ηρεμία στο πρόσωπο μου πριν ξεκινήσει ο πόλεμος. Μέσα σε εννέα μήνες προετοιμασίας πέντε νίκες, μία ήττα. Είμαστε σπουδαίοι όχι γιατί νικάμε αλλά γιατί αγωνιζόμαστε με όλους γιατί δεν φοβόμαστε κανέναν.

Δεν υπάρχει τίποτα να μας τρομάζει. Αυτή είμαι και αυτή είναι η ομάδα μου. Φωτό από το Bellator.Eνας αγώνας χωρίς πίεση και χωρίς απειλή και από τις δυο πλευρές είχε φτάσει στο τέλος από το πρώτο λεπτό που είχα σπάσει το χέρι μου.

Ακόμα και με σπασμένο χέρι κατάφερα να πολεμήσω τον εαυτό μου και να κρύψω καλά αυτό που συνέβαινε. Με περιμένει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ταϊλάνδη για την επόμενη προετοιμασία μου.

Περιμένω την ανάρρωση του χεριού μου και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη αναχωρήση. Ευχομαι τον Οκτώβρη να επιστρέψω πιο επικίνδυνη από ποτέ».