20/04/2024

Γιατί κανείς δεν ασχολείται με την επιστροφή του Floyd Mayweather;

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Ιαπωνία αντιμετωπίζει τον Tenshin Nasukawa ο Floyd Mayweather στα πλαίσια του Rizin.


Ένα παιχνίδι που δεν θα μεταδοθεί καν στην Αμερική όπως σας πληροφορήσαμε χθες, ενώ και το ενδιαφέρον του ευρύ κοινού φαίνεται να είναι μικρό.

Ο Αμερικανός έδωσε τον τελευταίο «κανονικό» του αγώνα πριν από τρία χρόνια απέναντι στον Andre Berto. Είναι στο 50-0 το ρεκόρ του και για κάποιους φαίνεται λάθος η απόφαση μετά τον MMAer Conor McGregor να παίξει με Ιάπωνα kickboxer.

Ο  Tenshin έχει τίμια στατιστικά με πολλές νίκες στο kickboxing, αγώνες στις MMA αλλά μηδαμινή εμπειρία στο μποξ. Αυτό κάνει αυτόματα το παιχνίδι αδιάφορο καθώς ο Mayweather μπορεί να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης αλλά είναι κανονικός πυγμάχος και για κάποιους ο καλύτερος.

Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μοιάζει να είναι ρεβεγιόν ενόψει του νέου έτους παρά μαχητικό παιχνίδι. Όλες οι προβλέψεις είναι υπέρ του Mayweather σε ένα ματς που δεν θα υπάρχουν κριτές ούτε απόφαση εκτός κι αν γίνει το διαφορετικό σενάριο να πέσει κάποιος νοκ άουτ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το ματς δεν πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου, σε ένα αχρείαστο παιχνίδι για τον Money.