29/03/2024

Γιάννης Αϊδινιώτης: Δεν θα τηρήσουν οι Ολυμπιακοί τα μέτρα ασφαλείας, δεν κατεβαίνουμε στον Πειραιά για αγώνες

Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στο welovesports.gr ο Γιάννης Αϊδινιώτης που αποκάλυψε πως δεν θα κατεβάσει τους αθλητές του στον Πειραιά αν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνει στον Πειραιά καθώς θεωρεί πως κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πυγμάχων του. 


«Με ποια κριτήρια η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει στον Ολυμπιακό τη διοργάνωση, ύστερα από τα επεισόδια που έγιναν τον Απρίλιο στη Δραπετσώνα; Τι κρύβεται από πίσω;

Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν μέτρα ασφάλειας, για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, για οκτώ ώρες την ημέρα. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Δεν εμπιστεύομαι σε κανέναν την ασφάλεια των αθλητών μου.

Πριν από λίγες εβδομάδες όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο Καραΐσκάκη σε παιχνίδι της εθνικής. Εμείς δε θα κατεβούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής σύλλογος. Οι πυγμάχοι μου ετοιμάζονται γι΄αυτόν τον αγώνα και κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα», και συμπλήρωσε: «Αιτούμεθα να αλλάξει η έδρα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ότι οι Ολυμπιακοί θα τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας».

 Τα πανελλήνια πρωταθλήματα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου.