24/04/2024

Βρισιές, ρεβάνς και… παράνοια γύρω από το BronerVsMaidana!

Ο Marcos Maidana πέτυχε για πολλούς τη μεγαλύτερη πυγμαχική έκπληξη του 2013, κερδίζοντας το αγαπημένο παιδί του Floyd Mayweather, Adrien Broner του οποίου και έσπασε το αήττητο σερί.

Όσα ακολούθησαν όμως το παιχνίδι αυτό στήνουν με ιδιαίτερο τρόπο το κλίμα, ώστε να δημιουργηθεί μία… τρομακτική ατμόσφαιρα για τη ρεβάνς. Ο Broner, πιεσμένος, καθώς όλο αυτό το διάστημα προκαλούσε κατά την αποχώρησή του από το ρινγκ δεν προσήλθε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα οι θεατές του επιτέθηκα με άσχημο είναι η αλήθεια τρόπο.

Ο «Problem» επηρεασμένος από τα όσα άκουσε προχώρησε σε μία και μοναδική δήλωση: «Θέλω άμεσα τη ρεβάνς, χωρίς προπόνηση και χωρίς τίποτα. Εδώ και τώρα τη ρεβάνς!»

Αντίθετα, ο Maidana δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου με τον Broner, οδεύοντας σχεδόν επιτόπου στα ψηλά σαλόνια, λέγοντας: «Κοιτάω μπροστά και είμαι πανέτοιμος για μάχη με τον Floyd Mayweather».

Οι φανς από την πρώτη κιόλας στιγμή που διαιτητής σήκωσε το χέρι του «Chino» πίστεψαν ότι ο Αργεντινός αξίζει την ευκαιρία του με τον «Money». Βέβαια, από την πίστη μέχρι την υλοποίηση η διαφορά είναι μεγάλη…