28/03/2024

Βρισίδια του 50 Cent μέρα και νύχτα στον Mayweather!

Κάποτε ήταν μεγάλοι φίλοι όμως λίγο αργότερα τα… έσπασαν και πλέον είναι εχθροί. Ο 50 Cent και ο Mayweather δεν χάνουν ευκαιρία να τσαντίσουν ο ένας τον άλλο και τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις τους ξέφυγαν ξανά. Ο πασίγνωστος πυγμάχος σε συνέντευξή του επισήμανε ότι ο 50 ήταν κάποτε είδωλο, πλέον δεν είναι τίποτα ενώ δεν έχει και πολλά χρήματα για ζήσει.

Τα συγκεκριμένα λόγια αποτέλεσαν εφαλτήριο για τον γνωστό ράπερ ο οποίος μέσω τον social media τα… έχωσε στον Floyd. Σε πρώτη φάση ο 50 έκανε ένα… δικό του «Ice Bucket» προκαλώντας τον Mayweather όχι να βραχεί αλλά να καταφέρει να διαβάσει έστω μία σελίδα από το Harry Potter χωρίς να… τρεκλίσει ή να κάνει λάθος. Εάν το πετύχει αυτό τότε αυτός θα δώσει 750.000 δολάρια σε οποιοδήποτε ίδρυμα θελήσει ο πυγμάχος.

Έπειτα ο ράπερ έβγαλε και νέο βίντεο σχετικό με τις επιταγές που δημοσίευσε στο ίντερνετ ο Mayweather. Εκεί ο 50 είπε στον Mayweather ότι είναι υπάλληλος του De La Hoya, ενώ πολλές φορές κάλεσε τον Floyd να γνωρίζει πως και ο ίδιος έχει πάρα πολλά χρήματα.

Προβλήματα που έχει ο κόσμος…