20/04/2024

Βρήκαν αντίπαλο στον Khan, άλλα όχι αυτόν που ήθελε…

Στις 7 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα αγωνιστεί ο φιλόδοξος Amir Khan, αλλά όχι κόντρα στον Mayweather ή τον Manny Pacquiao! Ο Βρετανός που τόσο πολύ διψάει για έναν τέτοιο αγώνα όπως όλα δείχνουν τελικά θα κληθεί να περάσει και το εμπόδιο του Ruslan Provodnikov και τότε ίσως καταφέρει να παίξει τουλάχιστον με τον Pacman αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Mayweather σε μερικές ώρες παίζει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του!

Το παιχνίδι λέγεται πως θα γίνει στο Μπρούκλιν και θα αποτελέσει την αρχή και για τους δύο μποξέρ ώστε αργότερα να απαιτήσουν κάτι παραπάνω στις συμφωνίες τους! O Provodnikov περνάει μία… μυστήρια περίοδο στην καριέρα του καθώς έχει πολλά up και down…

Πήγαινε αρκετά καλά μέχρι τον αγώνα με τον Bradley, αλλά από εκεί και πέρα… χάος. Έχασε από τον Tim, αργότερα έχασε σ’ένα ματς παρωδία από τον Algieri. Μεσολάβησε η νίκη επί του Castillo, όμως ήρθε ο Matthysse για να κάνει πάλι τη ζημιά. Αντιθέτως ο Khan μετά τις δύο… κολλητές ήττες από τους Paterson και Danny Garcia το 2012, από τότε είναι εξαιρετικά σταθερός και μάλιστα καλύτερος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ RUSLAN

https://www.youtube.com/watch?v=dT2hbVPF_mU

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TOY ΑΜΙR

https://www.youtube.com/watch?v=8ODnskJyWcE