26/04/2024

Βασίλης Παραδεισάς: Στόχος μου στην Δόξα Βύρωνα είναι να βγάλω πρωταθλητές στο ρινγκ και στην ζωή

Σε μία από τις πιο λαϊκές γειτονιές της Αθήνας, η Δόξα Βύρωνος φιλοξενεί τους…οπαδούς της πυγμαχίας που βρήκαν έναν εποικοδομητικό τρόπο εκτόνωσης από την καθημερινότητα.


Εκεί όπου έγινε μία σημαντική προσπάθεια από τους φίλους της ιστορικής ομάδας και το τμήμα πυγμαχίας γεννήθηκε ξανά μέσα απ’τις στάχτες του. Υπεύθυνος του τμήματος αυτού είναι ο Βασίλης Παραδεισάς.

Ο προπονητής πυγμαχίας μίλησε για τον πρωταρχικό του στόχο που είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό αγωνιστικό τμήμα.

«Ο πρωταρχικός στόχος είναι πάντοτε η ανάδειξη πρωταθλητών σε όλες τις κατηγορίες. Βασίζομαι στην καλή δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά και έχω δώσει μεγάλη προσοχή τόσο στις κατηγορίες Ανδρών όσο και στις μικρές ηλικίες που είναι σίγουρο πως σύντομα θα μεγαλουργήσουν. Η Δόξα είναι μια ομάδα με ιστορία στην πυγμαχία και εμείς θα είμαστε άξιοι συνεχιστές αυτής», λέει στα πρώτα του λόγια ο κόουτς.

Το ενδιαφέρον του κόσμου φαίνεται να είναι μεγάλο και η προσπάθεια ο σύλλογος να αποκτήσει μία καλή βάση ασκούμενων είναι σε καλό δρόμο.

«Από την περσινή χρονιά ήδη ο κόσμος της περιοχής με αγκάλιασε και έδειξε ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνω στον σύλλογο οπότε συνεχώς αυξανόμαστε αριθμητικά και για αυτό άλλωστε φέτος ανοίξαμε ακόμα δύο τμήματα.Επί το πλείστον οι αθλητές είναι κάτοικοι Βύρωνα».

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους ο Παραδεισάς δεν περιορίζει την διαμόρφωση του αθλητή μόνο μέσα στους τέσσερις τείχους αλλά και έξω στην κοινωνία.

«Στόχος είναι πρώτα από όλα να με ξεπεράσουν ως αθλητή όλοι μου οι μαθητές και να φέρουμε μαζί πολλές διακρίσεις στον σύλλογο. Ύστερα να συνεχίζω να μεταδίδω τις αρχές και τα εφόδια σε όλους τους αθλητές ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και πρωταθλητές στην ζωή τους. Η διάκριση των αθλητών αποτελεί αν μη τι άλλο αναγνώριση και για εμένα τον ίδιο», αναφέρει.

Τέλος ο προπονητής του Βυρωνιώτικου συλλόγου καλεί το κοινό στην σχολή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην πυγμαχία.

«Αυτος που θέλει να διδαχθεί το άθλημα που όλοι εμείς αγαπάμε σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο και προσεγμένο και κυρίως με οικογενειακό κλίμα, σίγουρα πρέπει να επισκεφθεί το γυμναστήριο μας.

Η δουλειά που γίνεται είναι άκρως επαγγελματική και η προσπάθεια του καθενός σίγουρα αποδίδει καρπούς. Όπως έχω ξαναπεί είμαστε ανοικτοί να δεχθούμε τον καθένα γιατί υποστηρίζουμε πως η πυγμαχία είναι για όλους».