26/04/2024

Βαγγέλης Χατζής: Ο Σούπερμαν με το ένα χέρι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα έκανε το greekreporter.com στον Βαγγέλη Χατζή ενόψει τις επιστροφής του στην αγωνιστική δράση την Κυριακή στο Scorpion Fight Show. 


Ο Χατζής αντιμετωπίζει τον Mikro Zdrazdo στο Belvedere Stage που αναμένεται να μην πέφτει…καρφίτσα. Το άρθρο αναφέρει πως πολλοί οπαδοί του Χατζή θα βρεθούν στο Περιστέρι για να τον απολαύσουν να αγωνίζεται.

Συμπληρώνει για την περιπέτεια υγείας που πέρασε όταν ήταν μικρός που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το χέρι του, ωστόσο μέχρι σήμερα να μάχεται σε ένα από τα πιο σκληρά σπορ του πλανήτη την πυγμαχία.

«Η πυγμαχία είναι σαν την ζωή, παλεύεις με ότι έχεις…Είμαι έτοιμος να επιστρέψω, δεν φοβάμαι και θέλω ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μετά από τρία χρόνια εκτός δράσης. Έχω μερικά χρόνια ακόμη στο σπορ. Μπορώ να παίζω μέχρι τα 35. Στόχος μου να επιστρέψω στο Λος Άντζελες και δεν θα σταματήσω αν δεν το πετύχω», δηλώνει ο Χατζής που στο παρακάτω βίντεο του 2017 αφηγείται τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και πως ορθοπόδησε και σήμερα είναι δυνατός και έτοιμος για μάχη.

Photo:Τaffpictures