26/04/2024

Βαγγέλης Χατζής: «Αν δεν είχα την πυγμαχία, δεν ξέρω που θα ήμουν»

Από μικρό παιδί αγαπούσε τον αθλητισμό. Ένα ατύχημα που είχε σε μικρή ηλικία του στέρησε μέρος από το δεξί του χέρι. Όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να τον εμποδίσει να ονειρεύεται. Ο πυγμάχος, Βαγγέλης Χατζής, λίγο πριν μπει στο ρινγκ για τους αγώνες της διοργανώσεις «No limits», μιλά για την προσωπική του διαδρομή.

Πού γεννήθηκες και μεγάλωσες;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Νέα Λιόσια. Είμαι 26 χρόνων και έχω τρεις μικρότερες αδελφές. Τα τελευταία έξι χρόνια ζούσα στην Αγγλία, αλλά επέστρεψα πριν από ενάμιση μήνα στην Αθήνα.

Από μικρός ήξερες πως θα ασχοληθείς με την πυγμαχία;

Όχι. Από μικρή ηλικία μού άρεσε βέβαια ο αθλητισμός και ασχολιόμουν με την κολύμβηση. Μάλιστα, ήμουν και στην παραολυμπιακή ομάδα για άτομα με ειδικές ανάγκες σε ηλικία 16 ετών. Έπειτα, για κάποιο διάστημα, άφησα τον αθλητισμό λόγω ορισμένων προσωπικών προβλημάτων, μέχρι που πήγα στην Αγγλία και ερωτεύτηκα την πυγμαχία. Δεν σου κρύβω πως πάντα μου άρεσε το συγκεκριμένο άθλημα.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη του Βαγγέλη Χατζή ο οποίος θα αγωνιστεί σήμερα στο No Limits 22 πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.peoplegreece.com/article/vangelis-chatzis-den-icha-tin-pigmachia-den-xero-pou-tha-imoun