26/04/2024

Βαγγέλης Μουρατίδης ο νέος επαγγελματίας του ΣΕΠ

Ο ΣΕΠ ανακοίνωσε το όνομα του νέου πυγμάχου που εντάσσεται στο δυναμικό του που θα εκπροσωπείται από τον νέο μάνατζερ του ΣΕΠ Κώστα Κλητσινίκο. Πρόκειται για το Βαγγέλη Μουρατίδη.


Ο Βαγγέλης Μουρατίδης είναι Έλληνας ομογενής, γεννημένος στο Καζακστάν. Από πολύ μικρή ηλικία ζει στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με την  πυγμαχία από τα εφηβικά του χρόνια και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ .

Τα  τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στα ρινγκ της Ολλανδίας σε επίπεδο  ερασιτεχνικής πυγμαχίας, ενώ το 2018 κατέκτησε το Κύπελλο Βόρειας Ολλανδίας στην κατηγορία των  81kg, πετυχαίνοντας 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και έχοντας 3 KO.

Χαρακτηριστικό του Βαγγέλη Μουρατίδη είναι η εκρηκτικότητά του και τα πολύ δυνατά χτυπήματα.  Αυτό σε συνδυασμό με τον πολύ ήρεμο χαρακτήρα του εξηγεί και το προσωνύμιό του, «C4», καθώς  και το συγκεκριμένο εκρηκτικό είναι αδρανές μέχρι να το «πειράξεις».

Πλέον ο Μουρατίδης ξεκινάει  την επαγγελματική του καριέρα ως επαγγελματίας πυγμάχος του Σ.Ε.Π. και θα αγωνίζεται στην  κατηγορία Super Middleweight (76,2 kg) με στόχο να προσφέρει θέαμα και να αναδείξει τα ελληνικά  χρώματα σε όποιο ρινγκ και αν βρεθεί.

Δηλώσεις Βαγγέλης “C4” Μουρατίδης:

«Ευχαριστώ τον Σ.Ε.Π., τα μέλη της διοίκησής του και τον κ.  Γιώργο Στεφανόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνεται. Το να γίνω επαγγελματίας πυγμάχος ήταν το  όνειρό μου, το κυνήγησα και το κατάφερα, τώρα στόχος μου είναι να γίνω ένας επιτυχημένος  επαγγελματίας πυγμάχος, που θα κάνει περήφανους τους Έλληνες σε Ελλάδα και εξωτερικό και για  αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Για εμένα είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου  ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και πιστεύουν σε εσένα.

Ο μάνατζερ μου, ο κ. Κώστας Κλητσινίκος και  οι συνεργάτες του είναι άνθρωποι που πιστεύουν σε εμένα και ξέρω ότι είναι επαγγελματίες σε 
όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και με τη στήριξη του Σ.Ε.Π. θα 
προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάθε στόχο.» 

Ο Γ. Στεφανόπουλος δήλωσε για το Μουρατίδη.

«Η ένταξη του Μουρατίδη στο ΣΕΠ έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες στην κατηγορία του. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος πυγμάχος με εμπειρία στο εξωτερικό. Τον τιμά ιδιαίτερα ότι επέλεξε την Ελλάδα για να αγωνιστεί ως επαγγελματίας, αν και ζούσε ήδη στο εξωτερικο. Αυτό σημαίνει ότι  πυγμάχοι που έχουν  βιώσει την εκτός Ελλάδος πυγμαχικη πραγματικότητα, επιλέγουν το ΣΕΠ λόγω της ασφάλειας,των συνθηκών  και της εμπιστοσύνης που εμπνέει  ο ΣΕΠ για την εξέλιξη  της καριέρας  τους. Είμαι βέβαιος ότι είναι  θέμα χρόνου να αγωνιστεί και ως επαγγελματίας στο εξωτερικό. Συνεργάζεται με το νέο μάνατζερ του ΣΕΠ κ. Κλητσινίκο. Πιστεύω πολύ και στα δύο νέα αυτά πρόσωπα και τους καλωσορίζω στο ΣΕΠ. Ο ΣΕΠ θα τους στηρίξει  με κάθε τρόπο για να αναδειχθεί η αξία τους.»