20/04/2024

Αnthony Joshua: Ο πιο πλούσιος πυγμάχος του πλανήτη φοράει ρολόι 350.000 λιρών, κυκλοφορεί με πολυτελή αμάξια αλλά μένει ακόμα με την μαμά του!

Τίποτα το περίεργο και το κατακριτέο, αλλά μια και έχουν πέσει όλα τα φώτα στο νέο μεγάλο αστέρι της πυγμαχίας, τον Anthony Joshua, ψάχνουμε τις άγνωστες πτυχές της ζωής του που μας προκαλούν εντύπωση. Εσάς; 


Ο 28 χρονος Βρετανός πυγμάχος δεν φαίνεται πως έχει αλλάξει στάση ζωής και χαρακτήρα από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα που έχει ρίξει στο καναβάτσο 19 ανθρώπους και κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2012.

Στην διαδρομή αυτή έχει καταφέρει να γίνει ο πιο πλούσιος πυγμάχος στον πλανήτη μετά και την απόσυρση του Floyd Mayweather. Φοράει πανάκριβα ρολόγια, κυκλοφορεί με πολυτελή αμάξια αλλά δεν του αρέσει να καυχιέται ιδιαίτερα γι’αυτά. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για την συμβολή της αγαπημένης του μητέρας που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.

Την εκτιμάει τόσο που επιλέγει παρά τα πλούτη και τις ανέσεις του να μένει μαζί της μέχρι σήμερα. Οι φίλοι του παραδέχονται πως μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει η συμπεριφορά του και παραμένει ταπεινός και απλός, διατηρώντας τις συνήθειες του. Φαίνεται να έχει γαλουχηθεί και να έχει πάρει στοιχεία από όλους τους παλιούς πυγμάχους που θεωρούσε πρότυπα όπως ο Tyson, o Lewis και Holyfield, κρατώντας τα θετικά και δημιουργώντας ένα «πακέτο» που είναι ελκυστικό στον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως ο Βρετανός αντιμετωπίζει το Σάββατο  τον άγνωστο Carlos Takam για την τέταρτη υπεράσπιση του τίτλου του, μετά τον τραυματισμό του Kubrat Pulev, μπροστά σε 75.000 θεατές στο Κάρντιφ.