20/04/2024

Αυτά είναι τα πέντε δημοφιλέστερα άρθρα του 2018 στο Fightsports.gr

Το Fightsports.gr σημείωσε υψηλά νούμερα και την φετινή σεζόν με τα μαχητικά αθλήματα να προσελκύουν χιλιάδες αναγνώστες. 


Πάμε να δούμε τα πέντε κορυφαία άρθρα που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η σέξι Karina Elle αναστάτωσε το γυμναστήριο του McGregor

Oι όμορφες γυναίκες μέσα στα γυμναστήρια αποτελούν πάντα πόλο έλξης για το κοινό. Η Karina Elle θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η πρωταθλήτρια του είδους. Το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

Mike Tyson: Όσο ήμουν στην φυλακή βαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

O Μike Tyson είναι ένας από τους αγαπημένους μαχητές των αναγνωστών. Κάθε χρόνο ένα ή δύο άρθρα του ανήκουν και μπαίνουν στα πιο δημοφιλή. Έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι «περιπέτειες» του στην φυλακή. Το άρθρο μπορείτε να δείτε εδώ. 

Η μεταμόρφωση του Ζαμπίδη τρομάζει!!! (ΦΩΤΟ)

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο Ζαμπίδης έχει σταματήσει την καριέρα του από το 2015 όμως ακόμα τα άρθρα του είναι μέσα στα πιο δημοφιλή. Δείγμα πως ο Iron Mike είναι ο πιο αγαπητός μαχητής στο Ελληνικό κοινό κι αυτό δεν θα αλλάξει για αρκετά χρόνια. Η εντυπωσιακή του μεταμόρφωση ομολογουμένως τρομάζει…

Ηρωικός πατέρας που έκανε προπονήσεις Krav Maga τα έβαλε με πέντε ληστές που κρατούσαν ματσέτες!

Ο μπαμπάς της χρονιάς στο Fightsports.gr είναι αναμφισβήτητα ο ηρωικός David Pugh. Η μάχη του με τους ληστές σάρωσε σε νούμερα και άπαντες εμπνεύστηκαν από την γενναιότητα του. Δείτε τι έκανε αυτός ο άντρας.

Θρήνος στα μαχητικά αθλήματα με τον θάνατο του Πέτρου Σκαφιά

Δυστυχώς το τελευταίο άρθρο στο top five είναι η πιο δυσάρεστη είδηση. Ο θάνατος του Πέτρου Σκαφια μας συγκλόνισε όλους, καθώς δεν ήταν απλά καλός μαχητής αλλά και ένας από τους πιο αγαπητούς της χώρας. Η είδηση αυτή σκόρπισε θλίψη στον μαχητικό κόσμο.