20/04/2024

Αυτά έγραψε η Σεμερτζόγλου για τον αγώνα της στις ΗΠΑ

Μέσω social media τοποθετήθηκε η Μαρία Σεμερτζόγλου για την ήττα της στις ΗΠΑ. 


Η Μαρία Σεμερτζόγλου αγωνίστηκε στις ΗΠΑ και ηττήθηκε από την ποιοτική αντίπαλό της. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η Ελληνίδα μποξέρ:

«Επειδη δημιουργηθηκαν λαθος εντυπωσεις για το αγωνα μου τα πραγματα εχουν ως εξης.Καταρχην ημουν στην καλυτερη φυσικη κατασταση και προετοιμασμενη να τα δωσω ολα σε ενα δυνατο παιχνιδι.Ο αγωνας μου ηταν βαση συμβολαιου στους 6 γυρους. Την ωρα που ημουν ετοιμη να βγω στο ρινγκ μου ανακοινωθηκε οτι ο αγωνας θα ειναι 4 γυρους αφου αυτο βολευε την αντιπαλο…

Παρολα αυτα ανέβηκα να παιξω (αφου το παιχνιδι μου ειναι να ανεβαζω στους πολλους γυρους και αφου ειχα προετοιμαστει γι’ αυτο).Τις μπλοκαρα ολα τα jump και περασαν τα δικα μου και πολυ καλα το δεξι μου πανω απο το αριστερο της.Σε καποια ατυχη στιγμη αποφυγης περασα το δεξι μου χερι πανω απο τα σχοινια.

Οι κανονισμοι της Καλιφόρνιας ειναι πολλοι αυστηροι λογω πολλων θανατων αθλητων και σταματησαν το παιχνιδι . Επρεπε λοιπον ή να πεσω κατω εστω υποτιθεμενα για να με μετρήσουν για να συνεχισω ή εστω να γυρισω πλατη να μου κανουν παρατηρηση και μετα να συνεχισω.

Επειδη ομως ποτε στην αθλητικη μου καριερα δεν εχω γυρισει πλατη σε χτυπηματα δεν το εκανα και τωρα και βαση των δικων τους κανονισμων διεκοψαν τον αγωνα.Αυτοι πηραν την ευκαιρια που τους δωθηκε απο μια ατυχη στιγμη για να τελειωνουν γρηγορα…

Ημουν προετοιμασμενη για εναν αγωνα που αρμοζει στην προετοιμασια μου ομως η πυγμαχια ειναι απροβλεπτη και τιποτα δεν μπορεις να θεωρεις δεδομενο κ εχω την πειρα να το γνωριζω καλα αυτο!! Ειμαι πολυ καλα δεν εχω ουτε μια κοκκινιλα κ παιζαμε με 8αρια γαντια αν αυτο λεει κατι.

Το μονο που με πειραξε ειναι που δεν προλαβα να ευχαριστηθω το παιχνιδι και να δειξω αυτα για τα οποια ειχα προετοιμαστει!!Αλλα αυτη ειναι η πυγμαχια κ οταν συμετεχεις σ αυτο το «παιχνιδι» δεχεσαι κ τους κανονισμους!! Παιζω για μενα γιατι λατρευω την αναμετρηση κ οσο το κανω δεχομαι και τις συνεπειες!!!!»