20/04/2024

Αρναούτης στο Fightsports για την ακύρωση λόγω… ντόπινγκ

Μεγάλος χαμένος από την αποτυχία του Cletus Seldin να περάσει με επιτυχία το ντόπινγκ κοντρόλ είναι ο Μιχάλης Αρναούτης. 


Ο Έλληνας μποξέρ ήταν προγραμματισμένο να παίξει στις 15 Ιουνίου με τον αήττητο πυγμάχο, στο main event της διοργάνωσης της Νέας Υόρκης, αλλά τα πάντα χάλασαν αμέσως μόλις έγινε γνωστό από την αρμόδια Αρχή ότι ο Seldin βρέθηκε θετικός σε χρήση στεροειδών ουσιών (σ.σ. σχετικό ρεπορτάζ)!

Η ομάδα του πυγμάχου ισχυρίζεται ότι ο Cletus Sedlin βρίσκεται σε περίοδο ορμονοθεραπείας και δεν κατάφερε να είναι «καθαρός» στον έλεγχο. Όπως και να’χει το ματς ακυρώθηκε και χαμένος ουσιαστικά είναι ο Μιχάλης Αρναούτης.

Το Fightsports επικοινώνησε με τον Έλληνα μποξέρ ο οποίος μας έκανε γνωστό ότι θα πάρει ποσοστό από την συμφωνημένη πληρωμή, αλλά το ζητούμενο για εκείνον δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο Αρναούτης βρίσκεται στις ΗΠΑ εδώ και αρκετούς μήνες πραγματοποιώντας μία από τις δυσκολότερες προετοιμασίες τις καριέρας του για να είναι έτοιμος ενόψει αυτής της δύσκολης μάχης, αλλά για να έχει και μία συνέχεια με δυνατούς αγώνες που θα τον βάλουν ξανά στο παιχνίδι της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού.

Αφότου ενημερώθηκε από τον promoter ότι το ματς δεν θα γίνει τελικά, παράλληλα του κοινοποίησαν ότι πρέπει να πάει στο Πουέρτο Ρίκο για να μπει σε νέο καμπ και να περιμένει ημερομηνία για νέο ματς!