29/03/2024

Απόψε οι αγώνες στο Colosseum: Σκληρές μάχες στην Θεσσαλονίκη

Ένα από τα καλύτερα event της χρονιάς γίνεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο PAOK Sports Arena με τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας να πρωταγωνιστούν. 


Ο Νάσος Γλυκής φρόντισε και αυτή την φορά να κάνει δυνατό matchmaking και να βάλει στην κάρτα όλα τα βόρεια αστέρια των μαχητικών αθλημάτων.

Main event της βραδιάς θα είναι ο Armani Danielyan κόντρα στον Nikolae Dragos. Ο Danielyan είναι ένας έμπειρος μαχητής που προσφέρει θέαμα στο στυλ της πυγμαχίας. Ο αντίπαλος του έρχεται με άγριες διαθέσεις καθώς υποσχέθηκε πως θα τον καταστρέψει. Θα φύγει νικητής ο Armani από αυτή την μάχη;

Το co-main event της βραδιάς είναι ο Νίκος Παπαδημητρίου απέναντι στον Vieru Segiou. Ο Παπαδημητρίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας στο kickboxing. Έχει σπουδαίους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ πρόσφατα δήλωσε πως ψάχνει και τρίτο ματς με τον Κακουμπάβα. Μία νίκη επί του Sergiou θα ανοίξει άραγε τον δρόμο για τον Ελληνικό εμφύλιο;

Τρίτο ματς της βασικής κάρτας περιλαμβάνει το ανερχόμενο αστέρι της Αθήνας τον Γιάννη Παπαδόπουλο απέναντι στον Madalinn Craciunica. O Παπαδόπουλος συνηθίζει να δίνει δύσκολες μάχες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θέλει μία νίκη για να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα στην Βουλγαρία και στο Grand Prix.

Μεγάλο ντέρμπι και στο τέταρτο ματς με τον έμπειρο Λεβάν Γκουρούλι να υποδέχεται τον Rodrigo Mineiro. Ο Λεβάν είναι ο πιο έμπειρος αθλητής της κάρτας με πολλούς αγώνες και ποιότητα στο παιχνίδι του. Από την άλλη ο Βραζιλιάνος ήρθε και προετοιμάστηκε μάλιστα στους Ultra Fighters. Ξέρει τα μυστικά του Λεβάν ή ο Γκουρούλι θα καθαρίσει άλλο ένα ματς με την εμπειρία του;

Ο δημοφιλής Παύλος Κοχλιαρίδης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση κόντρα στον Vasile Amaritei. Ο Έλληνας kickboxer θέλει να ικανοποιήσει το κοινό που θα βρεθεί να τον στηρίξει με μία νίκη.

Ντέρμπι για γερά νεύρα με Καβαλάρη και Παπαδόπουλο, στην βασική κάρτα. Ο νεαρός αθλητής του Μιχάλη Νικήτογλου έκανε μία πολύ καλή χρονιά, γεμάτη αγώνες και μάλιστα είχε την πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Παπαδόπουλο που έδειξε τα δόντια του στην Κίνα με τεράστια νίκη και μπαίνει στην μάχη με υψηλό ηθικό.

«Πολυμηχάνημα» ο Σήφης Κιοσέ που είναι το προτελευταίο ματς της main card με τον Φίλιππο Πεταρούδη. Ο Κιοσέ παίζει σχεδόν σε όλες τις κάρτες της χώρας το 2018, έχει αποκτήσει εμπειρίες και δείχνει πως μπορεί να ξεχωρίσει. Θα έχει δύσκολο έργο όμως διότι ο Πεταρούδης είναι «μπαρουτοκαπνισμένος» και δεν έχει διάθεση να χάσει μπροστά στο κοινό του.

Τέλος Ματσάγκος και Σωπρανίδης δίνουν επίσημο αγώνα υπό το βλέμμα του ΣΕΠ και του Γιώργου Στεφανόπουλου. Ο Σωπρανίδης είναι ένας φιλόδοξος αθλητής και το έργο του θα είναι δύσκολο απέναντι στον έμπειρο Ματσάγκο που δύσκολα χάνει παιχνίδια. Δείτε παρακάτω την κάρτα αναλυτικά.

Σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου ανοίγουν οι πύλες του COLOSSEUM IV

Σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου ανοίγουν οι πύλες του COLOSSEUM IV#Colosseum2019 #skg #Thessaloniki #Budo #Fight #Sponsors #Muaythai #K1rules #Boxingpro #MMA #KickBoxing #1stDecember #TaekwonDo #Boxing #WingChun #Karate #Capoeira #Savate #KungFu #PencakSilat #Hapkido #Sumo #Wrestling #Aikido #Judo #Jujutsu #jiujitsu #Sambo

Gepostet von Colosseum am Freitag, 30. November 2018