19/04/2024

Αποσύρεται (;) ο Tyson Fury…

Ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει το πυγμαχικό μέλλον του αδιαμφισβήτητου παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας Tyson Fury. Φήμες περί απόσυρσης του μποξέρ γίνονται όλο και πιο έντονες… 

Ο Ιρλανδός για δεύτερη συνεχόμενη φορά ακύρωσε τη ρεβάνς με τον Wladimir Klitschko και στο «Μεγάλο Νησί» θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως αμέσως μόλις οι Ομοσπονδίες κατασχέσουν τους τίτλους του Fury, αυτός θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.

Όλο προηγούμενο διάστημα πηγές μέσα από το camp του πρωταθλητή τον ήθελαν να’χει «σκοτωθεί» με το team του καθότι αδυνατούσε να μπει σε διαδικασία προετοιμασίας. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες περί ντόπινγκ ενώ αποκορύφωμα των φημών ήταν απλά πως ο Fury τα φόρτωσε όλα στον κόκορα, πάχυνε και δεν μπορούσε πια να είναι αθλητής στο επίπεδο που ήταν.

Άλλοι πάλι γράφουν τις τελευταίες ημέρες πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάσχει από ένα είδος κατάθλιψης και οι μέρες του στην πυγμαχία είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Τις συγκεκριμένες φήμες ήρθε να τονίσει και promoter Hearn από τη Αγγλία ο οποίος δήλωσε ορθά κοφτά πως ο Tyson και το μποξ δε θα έχουν ποτέ ξανά κοινή πορεία.

Είναι κρίμα πάντως γιατί ο Fury όσο… τρελάρας κι αν ήταν έφτασε με το σπαθί του στην κορυφή όντας αήττητος σε ολόκληρη την καριέρα του ενώ είναι μόλις 28 ετών…