28/03/2024

Αποσπάσματα σοκ από τη βιογραφία του Mike Tyson!

O Mike Tyson γράφει την αυτοβιογραφία του και μέσα απ’αυτή τονίζει στον κόσμο πως η ζωή του ήταν ένα τεράστιο αστείο από το οποίο δεν βρίσκει ακόμη τρόπο να ξεφύγει γράφοντας χαρακτηριστικά:


«Ακόμη σκέφτομαι να τινάξω τα μυαλά κάποιου στον αέρα και να μπω στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας γράφω όλα αυτά διότι θέλω να διώξω τους δαίμονες που με κυριεύουν…»

Σχετικά με τις κατηγορίες που τον βάρυναν για βιασμό εντός του ξενοδοχείου που διέμενε ο Mike διερωτάται:

«Πώς είναι δυνατόν να σε κατηγορούν για βιασμό όταν η συγκεκριμένη κυρία από τις δύο το πρωί ήταν έξω από την πόρτα σου παρακαλώντας σε να ανοίξεις…»

Γενικά για το σεξ ο Tyson γράφει ότι ήταν μια διαδικασία πλέον δύσκολη γι’αυτόν:

«Κουράστηκα με τόσο σεξ που έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου. Υπήρχαν στιγμές που μετά την πράξη με τρεις-τέσσερις ή και παραπάνω γυναίκες δεν άντεχα ούτε να προπονηθώ. Απλά κλειδωνόμουν στο δωμάτιο για να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω…»

Η βαλίτσα με το 1.000.000 δολάρια:

«Εντάξει, τι να πεις; Απλά ξέχασα τη βαλίτσα κάπου… Συμβαίνουν αυτά!»

Για το επεισοδιακό διαζύγιό του με την Monica Turner:

«Δεν άντεχα άλλο να κάνω τρέλες ώστε να την πείσω να μου δώσει διαζύγιο. Πήρα ναρκωτικά μπροστά της και χτύπησα κόσμο… Όμως αυτή ήταν ανένδοτη. Μέχρι και εξετάσεις από… πληρωμένους γιατρούς της πήγα για να της αποδείξω ότι πάσχω από AIDS»

Εν συνέχεια παραδέχθηκε ότι στην πρώτη του μάχη με τον Holyfield ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών, γι’αυτό άλλωστε και επιτέθηκε στον διαιτητή στο τέλος του παιχνιδιού.

Για τους δύο μάνατζερς του Frank Warren και Don King έγραψε συγκεκριμένα:

«Τον πρώτο θυμάμαι το 2000 όταν το έδειρα αλύπητα γιατί δεν μου πλήρωσε τα 800.000 δολάρια που έκανα λογαριασμό σε αγορές κοσμημάτων. Τον Don όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα τον δολοφονήσω γιατί μου έκανε απαίσια πράγματα»

Στο τέλος ο Tyson γράφει πως συνεχίζει μερικές φορές να σκέφτεται τα ατελείωτα πάρτι και τα ναρκωτικά, αλλά πλέον ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να έχουν έναν ήρεμο θάνατο στα βαθιά γεράματα.