26/04/2024

Απολογισμός συμμετοχής του Golden Gloves στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΜΑ

Άλλη μια εντυπωσιακή συμμετοχή προστέθηκε στο καταστατικό του Α.Σ. Golden Gloves με την επανειλημμένη ανάδειξη πανελλήνιων πρωταθλητών. Συγκεκριμένα,  3 στον αριθμό με τους χρυσούς αθλητές της σχολής μας· Ibrahimi Uliks, Gugunashvili Nikolozi και Μνατσακανιάν «High Voltage» Χρήστο-Εδουάρδο. Αναλυτικά το δελτίο:


«O ταλαντούχος Ibrahimi Uliks, παρ’ όλο που δεν έδωσε αγώνα αντάξιο των δυνατοτήτων του, κατάφερε να υπερισχύσει στα σημεία και να ξεχωρίσει κατακτώντας για άλλη μία φορά τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή.

Ο αήττητος Gugunashvili Nikolozi με κατάταξη στην Γ’ κατηγορία και μετρώντας μόλις κάποιους μήνες ένταξης στο αγωνιστικό τμήμα «Petrosyan Dynamic», κατάφερε να αποκλείσει με Knock Out όλους τους αντιπάλους του και στους 4 πυγμαχικές αναμετρήσεις συμμετοχής του στη διοργάνωση, 2 αγώνες και 2 sparring, αναδεικνυόμενος περίτρανα σε πανελλήνιο πρωταθλητή.

Ο αστραπιαίος και ιδιαίτερα μεθοδευμένος Μνατσακανιάν «High Voltage» Χρήστος-Εδουάρδος αγωνίστηκε με δυναμικό ρυθμό και ακαριαία χτυπήματα με επαγγελματίες αθλητές σε ερασιτεχνικό ρινγκ και κατάφερε παρά τη φαινομενικά εμπειρική ανωτερότητα των αντιπάλων του να τους κατατροπώσει και να αναδειχτεί για άλλη μία φορά πανελλήνιος πρωταθλητής.      

Επιπρόσθετα, ανεξάρτητα από τις πανελλήνιες διακρίσεις, την άριστη πορεία μας στις αναμετρήσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ήρθαν να συμπληρώσουν τα εντυπωσιακής εμφάνισης και πολλά υποσχόμενα sparring στα οποία ανταποκρίθηκαν οι αθλητές μας Κριτσιάνης Κωνσταντίνος, Κουτλάγκα Αικατερίνη και Μποτρότσος Ιωάννης μιας και δε βρέθηκαν στη διοργάνωση αντάξιοι αντίπαλοι για αυτούς για μια αγωνιστική αναμέτρηση.

Τέλος, ευυπόληπτοι αγώνες σημειώθηκαν από τους νεαρούς αθλητές μας Ντουγκλάντζε Μπέκα και Ντολεσίδη Νικόλαο, οι οποίοι παρά την ηλικιακή και σωματική διαφορά που τους διέκρινε από τους αντιπάλους τους, έδειξαν το μαχητικό τους χαρακτήρα και πάλεψαν αξιοπρεπώς στο αγωνιστικό ρινγκ.

Με τη συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η αγωνιστική ομάδα του Golden Gloves κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μία φορά για την αγωνιστική κατάρτισή της και αποκόμισε εξαιρετικές εμπειρίες αντιμετωπίζοντας αθλητές διαφόρων επιπέδων από διαφορετικές σχολές. Συνεχίζουμε δυναμικά για ακόμα περισσότερες συμμετοχές σε διοργανώσεις που αναδεικνύουν τα μαχητικά αθλήματα και για ακόμα περισσότερες νίκες. Fly high with the best team».