25/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μιχάλης Αρναούτης για το Marquez Vs Pacquiao!

Το fightsports.gr πρωτοτυπεί και δίνει νέα διάσταση στον επικό αγώνα του Juan Manuel Marquez απέναντι στον Manny Pacquiao. Συγκεκριμένα, τι καλύτερο να διαβάσετε την άποψη του κορυφαίου Έλληνα πυγμάχου, «Mighty Mike» Αρναούτη που έχει… φάει με το κουτάλι τα «μεγάλα σαλόνια» της αμερικάνικης πυγμαχίας.

Οι παράμετροι στις οποίες στάθηκε ο Αρναούτης για το νοκ-άουτ του Μεξικανού στον Φιλιππινέζο αλλάζουν… συγκλονιστικά τη μέχρι στιγμής άποψη που είχαμε για τον προχθεσινό αγώνα:

«Πρώτα απ’όλα αν κάνεις κάτσει να αναλύσει το… παρασκήνιο του αγώνα αυτών των δύο σούπερ πυγμάχων θα δει ότι το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, όχι όμως με την έκβαση του νοκ-άουτ»… 

Ο «Mighty Mike» εν συνέχεια ανέλυσε βαθύτερα την άποψη του λέγοντας:

«Οι απανταχού λάτρεις του αμερικάνικου μποξ και όχι μόνο, έδιναν και στις στοιχηματικές προβλέψεις τους ως φαβορί τον Marquez, καθώς ο Μεξικανός έπαιζε με μεγαλύτερο κίνητρο στο παιχνίδι του. Άλλωστε και στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις τους, το αποτέλεσμα ήταν αμφίρροπο. Ειδικά στο 3ο ματς που αναδείχθηκαν ισόπαλοι, και πάλι ο Juan Manuel αισθάνθηκε δικαίως αδικημένος…»

Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που μας δόθηκε να μιλήσουμε με τον Αρναούτη, σπεύσαμε να τον ρωτήσουμε και για την επικείμενη επιστροφή του Paul Spadafora:

«Πρόκειται για έναν επικό πυγμάχο και μάλιστα τον αγαπημένο μου. Έκανα πολλές προπονήσεις μαζί του όταν πήγαινα στο Pittsburgh τον θαυμάζω, ως αθλητή απεριόριστα. Είναι πυγμαχάρα… Δυστυχώς, όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε και πάλι στα μεγάλα σαλόνια, καθώς δεν έχει να περάσει κάτι ως πρότυπο. Το γεμάτο τατουάζ κορμί του και η τεράστια αποχή του από την ενεργό δράση δεν είναι αυτό που θέλουν να… πουλάνε οι Αμερικάνοι. Κρίμα πάντως, γιατί και αήττητος είναι και φυσικά τρομερός αθλητής…»