28/03/2024

Αποκάλυψη Fightsports, κλεισμένο το Φεζουλάι vs. Βαρδάκας για το SCORPION – PRIVE BOXING

Το ματς ανάμεσα σε Φεζουλάι και Βαρδάκα που ήθελε χρόνια το μαχητικό έχει κλείσει ο Γιώργος Σαριδάκης, σύμφωνα με πληροφόριες του Fightsports.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Fightsports o Γιώργος Σαριδάκης έχει δώσει τα χέρια με δύο σκληροτράχηλους μαχητές ώστε να μοιραστούν το ρινγκ στο SCORPION – PRIVE BOXING στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο εξαιρετικά φορμαρισμός Γιάννης Φεζουλάι από το Kritikos Camp αναμένεται να μπει εκ νέου στην κάρτα της προαναφερθείσας διοργάνωσης για να συγκρουστεί με τον Πέτρο Βαρδάκα από το NAS Camp. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αγώνας θα γίνει στο στιλ της πυγμαχίας με συμφωνία έξι γύρων στα 85 κιλά.  

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ τότε καταλαβαίνουμε πως το promotion πάει να παρουσιάσει για ακόμα μία φορά κάρτα επανδρωμένοι από μαχητές που είναι ταυτισμένοι με τη σκληρή μάχη και το θέαμα. 

Φεζουλάι και Βαρδάκας είναι δύο έμπειροι μαχητές με μπόλικες παραστάσεις στο εξωτερικό, αρέσκονται στις μάχες μέχρι τέλους και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό των μαχητικών αθλημάτων…

Το Fightsports τις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσει να φέρει στο φως κι άλλα ματς της κάρτας του SCORPION – PRIVE BOXING που αναμένονται επίσης να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

31/10/2012: Δέκα χρόνια Fightsports, δέκα χρόνια αγάπης για τα μαχητικά αθλήματα

Ο McGregor κάνει ζοφερή πρόβλεψη για τα PPVs του Makhachev vs. Volkanovski

Islam Makhachev: Ο επόμενος αντίπαλος του μπήκε στο κλουβί – «Πού είναι ο κοντός» είπε ο πρωταθλητής