25/04/2024

Απάντησε ο Pacquiao στον Mayweather: Με παίρνει ο ύπνος όταν βλέπω τον Floyd!

Aπίστευτος Manny Pacquiao που μετά τις δηλώσεις του Floyd Mayweather πως ψήνεται να παίξει μαζί του, τονίζει πως όταν θα παίξουν με το καλό, δεν θα έχει που να κρυφτεί!

«Τον έχουμε δει όλοι τον Mayweather πως παίζει. Στα περισσότερα παιχνίδια με παίρνει ο ύπνος. Θα κάνω όλες τις υποχωρήσεις για να δει ο κόσμος αυτό τον αγώνα. Πάω στοίχημα όμως πως πάντα θα βάζει κάτι νέο στις διαπραγματεύσεις μας. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Όταν μπούμε στο ρινγκ θα τον κυνηγήσω παντού, ώστε να μην έχει που να κρυφτεί. Του έχω ετοιμάσει κάτι καλό. Τον Ιανουάριο του ζήτησα να παίξουμε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ακόμα τον ψάχνω»!

Floyd Mayweather: Ο Αrum είναι το μοναδικό πρόβλημα!

Στην τελική ευθεία είναι η οριστικοποίηση της μάχης Mayweather- Pacquiao σύμφωνα με τον πρώτο, καθώς τονίζει πως έχει εκνευριστεί με αυτή την πίεση κι ότι το ματς είναι μία ανάσα από την πραγματοποίηση του, αν βγει από την μέση ο Bob Arum.

«Κουράστηκα με όλα τα blog, τα σάιτς και τους φανς! Το ματς κλείνει από ώρα σε ώρα. Δεν παίξαμε την πρώτη φορά γιατί δεν δέχτηκαν να κάνουν ανάλυση αίματος. Ο Bob Arum είναι το μοναδικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί,  για να γίνει αυτή η μάχη».