19/03/2024

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή Ζαμπίδη

Η μεγάλη επιστροφή είναι προ των πυλών και η ομάδα του Μιχάλη Ζαμπίδη εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Antonio Gomez στην Γερμανία. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:


«Λίγες ώρες μόνο έμειναν για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του θρύλου του διεθνούς kickboxing Μιχάλη Ζαμπίδη καθώς το Σάββατο 23 Μαρτίου, μετά από τρεισήμισι χρόνια απουσίας από τα παγκόσμια ρινγκ, επιστρέφει στην ενεργό δράση ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη λαμπρή καριέρα του.

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τους 179 αγώνες, τις 157 νίκες και τα 87 νοκ-άουτ στο ενεργητικό του θα αγωνιστεί με τον Ισπανό Πρωταθλητή Αntonio Gomez με το εντυπωσιακό track record των 50 αγώνων και των 29 νοκ-άουτ. Η σημαντική αναμέτρηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης Breakout στη Στουτγκάρδη στη Γερμανία στo στάδιο MHP Arena Ludwigsburg το οποίο είναι ήδη sold out με αμέτρητους fans και χιλιάδες ομογενείς που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη μάχη. O Iron Mike είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αυτή τη φορά σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας.

Τιμώντας πάντα την πατρίδα του και τους Έλληνες φιλάθλους, ο αγαπημένος μαχητής με τους 17 παγκόσμιους τίτλους, θα κάνει δυναμικό comeback και στα Ελληνικά ρινγκ την Κυριακή 12 Μαϊου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο πλαίσιο του Iron Challenge, τη μεγαλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, σε μια μοναδική αναμέτρηση και ένα υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών, που θα απογειώσει την αδρεναλίνη!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com

www.facebook.com/ironmikezambidis/

www.instagram.com/ironmikezambidisofficial/».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αναχώρηση για τη μάχη της Γερμανίας! 👊 🇬🇷 #departure #airport #ironmikecomeback #ironmikezambidis #ironmike #greekwarrior #greekchampion #seeyouthere #breakout Departing for the fight in Germany.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις