29/03/2024

Αναστασία Βαβύλα: «Θρύλος της πυγμαχίας ο Μαυροδάκος»

Το…ευχαριστώ της Βαβύλα στον προπονητή της

Η Αναστασία Βαβύλα αναφέρθηκε στον προπονητή και μέντορα της Δημήτρη Μαυροδάκο και την συμβολή του στην πορεία της στην πυγμαχία. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«O Μαυροδάκος Δημήτριος ένας θρύλος της πυγμαχίας μα πάνω απ ολα ένας υπέροχος άνθρωπος. Στους γονείς μας οφείλουμε το ζην, στους δασκάλους μας το ευ ζην. Το ευχαριστώ είναι λίγο για έναν άνθρωπο σαν το Δημήτρη Μαυροδακο, τον δάσκαλο μου και προπονητη μου στον ΑΠΣ Περάματος.

Είμαι απ’ τους τυχερούς ανθρώπους αφού στα 18 αφήνοντας την οικογενεια μου για σπουδές γνώρισα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που στάθηκε για μενα δεύτερος πατέρας . Ένας άνθρωπος θετικός που αποφεύγει την δημοσιότητα μιλάει λίγο αλλά πάντα βαθυστόχαστα.

Ήμουν μόλις 2 μήνες στην σχολή όταν ήρθε και μου είπε χαμηλόφωνα το έχεις, δούλεψε,και από σένα εξαρτάται τοπου θα φτάσεις.. εγώ είμαι εδω, και ήταν πάντα εκεί,στις 5 το πρωι, γιατί μόνο τότε βόλευε να κάνω προπονηση αφού έκανα δύο δουλειές και σπούδαζα ταυτόχρονα, ήταν εκεί για να μου υπενθυμίζει ότι μπορώ περισσότερο , ηταν εκεί για να με διδάξει με κάθε λεπτομέρεια, και να μου υπενθυμίζει ότι μπορώ να καταφέρω ότι ονειρευτω.

Ενας άνθρωπος που δεν σταματάει μαθαίνει να ενημερώνεται για τις νέες μεθόδους και έρευνες γύρω απ την προπονητική και προσπαθεί να δώσει το 100% στους αθλητές του τεχνικά και ηθικά γι αυτο και η ομάδα του μέτρα δεκάδες πρωταθλητές.

Ο πατέρας μου με έμαθε ότι με τη σκληρή δουλειά μπορώ να καταφέρω τα πάντα αλλά ποτέ δεν ήθελε να γίνω προπονητρια -γυμναστρια ,φυσικά όταν είδε ότι είμαι ευτυχισμένη άλλαξε γνώμη, ο Δημήτρης Μαυροδάκος μου έδειξε τον δρόμο να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα, και είναι ακόμα εδώ όπως μου υποσχέθηκε.

Έτσι πρέπει να είναι οι δάσκαλοι, να είναι εκεί ακόμα και όταν δεν αναγωριζουν το έργο τους και να είναι πάντα έτοιμοι να δωσουν 100% ακόμα και όταν η δουλειά τους δεν εκτιμηθει. Όσα και να γράψω για αυτόν τον άνθρωπο δεν τελειώνουν . Δάσκαλε μου καθε μέρα προσπαθώ να είμαι ανταξια σου σε ευχαριστώ για όλα».