25/04/2024

Ανανέωσε ο Pacquiao και βάζει μπρος για τον Mayweather!

Με κάθε επισημότητα πλέον, χθες, μπήκαν οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιο του Manny Pacquiao με την Top Rank. Αρχικά, έπαιζε το σενάριο ο Φιλιππινέζος σούπερ σταρ να μην ανανεώσει με τον επί χρόνια μάνατζερ του Bob Arum. Οι φήμες αυτές έπεσαν στο κενό κι έτσι ο Manny θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την εταιρία που εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του και τον ανέβασε στο πάνθεον των καλύτερων πυγμάχων όλων των εποχών.

Η συμφωνία… κλείδωσε στα δύο χρόνια συνεργασίας, όμως βασικός γνώμονας όλων των ρεπόρτερ που βρέθηκαν χθες στο ραντεβού ήταν αν αυτή η συμφωνία θα μετατραπεί σε… ταφόπλακα για τα όνειρα χιλιάδων φαν του μποξ ως προς τον αγώνα του Manny Pacquiao με τον Floyd Mayweather μια και ο δεύτερος είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που ο Φιλιππινέζος δεν υπογράψει μαζί του αγώνας δεν υπάρξει.

Ρόλο «πυροσβέστη» στις ερωτήσεις αυτές ανέλαβε ο Arum που τόνισε ότι υπολογίζει πως μέχρι το 2016 η συμφωνία για τον τεράστιο αγώνα θα οριστικοποιηθεί. Άλλωστε, ο κόσμος πλέον έχει δείξει με τους αριθμούς των PPVs ότι τα παιχνίδια που επιλέγουν να κάνουν αμφότεροι οι δύο πυγμάχοι δεν είναι και τόσο… συγκινητικά, οπότε η λύση είναι μία!