23/04/2024

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ανέκαθεν είχα πυγμαχικό στυλ

Δεν μασάει και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία… Kickboxing, πυγμαχία ακόμη και καράτε αν του ζητηθεί, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης δεν θα έλεγε όχι! Αυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε ένα μήνα πριν την επιστροφή του στο ρινγκ, αφού ο χαλκέντερος αθλητής δηλώνει ότι του ταιριάζει η πυγμαχία και δεν θεωρεί πως θα συναντήσει δυσκολίες.

«Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο να πρέπει να αλλάξεις το στυλ του παιχνιδιού σου και τον τρόπο που αγωνίζεσαι και σκέφτεσαι, ειδικά όταν δουλεύεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο άθλημα περισσότερα από 15 χρόνια. Από εκεί και πέρα με βοήθησε παρά πολύ το γεγονός ότι ανέκαθεν είχα ένα πιο πυγμαχικό στυλ, αφού τα χέρια μου ήταν το δυνατό μου σημείο…Όπως και να έχει όμως μαθαίνεις πράγματα από την αρχή και προσπαθείς να ξεχάσεις συγχρόνως κάποια που ήξερες και έχουν περάσει στο DNA σου..», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου kickboxer και εν δυνάμει πυγμάχου που δεν το βάζει κάτω και δίνει… γροθιά στις ατυχίες!

«Αν και δεν πολυπίστευα στον παράγοντα τύχη τον τελευταίο καιρό δεν μου έχουν πάει τα πράγματα όπως θα ήθελα. Για να πω την αλήθεια μου έχουν πάει πολύ ανάποδα… Τόσο που άρχισα να πιστεύω στην τύχη και την ατυχία. Πιστεύω  ότι αν τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά,  ίσως να ήταν αλλιώς το παρόν. Όταν μένεις για πολύ καιρό εκτός δυστυχώς σε πάει αρκετά πίσω, αλλά εγώ δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει. Έχω πάθει ανοσία στην ατυχία και πάω να φτιάξω το παρόν», ανέφερε ο Bad boy που έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το kickboxing.

«Είναι μεγάλη η επιθυμία μου να ανέβω στο ρινγκ και να παίξω kick boxing… Μακάρι να τα καταφέρω. Κάνω ένα βήμα την φορά, με την αποκατάστασή μου και ελπίζω ότι θα παίξω και πάλι. Θα δείξει ο καιρός», τόνισε ο δυναμικός αθλητής που για το τέλος δηλώνει έτοιμος για οποιονδήποτε Έλληνα αντίπαλο.

«Ποτέ δεν έχω πει όχι. Ποτέ δεν έχω κοιτάξει με ποιον παίζω και πότε. Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορέσω να παίξω με Έλληνες καταξιωμένους πυγμάχους,. Είναι όμως απόφαση που θα πάρει όλο το team . Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι της επιστροφής μου».