24/04/2024

Αλέξανδρος Μερτζανιάν: Είμαι ανοιχτός σε ρεβάνς με τον Παπαδημητρίου

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε στο πρόσφατο Versus είναι ο Αλέξανδρος Μερτζανιάν που πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στον έμπειρο Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου.


Ο μαχητής της ΑΕΚ ήταν το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση όμως έκανε καλή εμφάνιση και ανέτρεψε τις προβλέψεις. Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον αθλητή του Βαγγέλη Χατζή που μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα στο Versus.

«Αγωνίστηκα εναντίον ενός πολύ αξιόλογου και δυνατού αντιπάλου. Κάναμε πολύ δυνατή προετοιμασία με το δάσκαλο μου, και τα παιδιά της ΑΕΚ που με βοήθησαν και τελικά, δικαιωθήκαμε.

Είχαμε δουλέψει ένα πλάνο, σαφώς. Κάποια πράγματα μας βγήκαν, κάποια όχι. Κεφάλι κάτω τώρα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, κοιτώντας τα λάθη μας», μας λέει στα πρώτα του λόγια ο Μερτζανιάν.

Κατά την διάρκεια του αγώνα ο προπονητής του Βαγγέλης Χατζής ζούσε με το ίδιο πάθος το παιχνίδι και φάνηκε να το μεταδίδει αποτελεσματικά και στον Μερτζανιάν.

«Όταν έχεις αυτόν τον μαχητή στη γωνία σου το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με ψυχή και να δώσεις το καλύτερο εαυτό σου. Αυτός ο άνθρωπος μου δίνει ώθηση και χωρίς το δάσκαλο μου, να μου μεταβιβάζει το πάθος του, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα», υπογραμμίζει.

Στο τέλος του αγώνα είδαμε και μερικούς οπαδούς της ΑΕΚ στον Ωρωπό που ήρθαν να στηρίξουν τον αθλητή τους. Ο Μερτζανιάν τους ευχαριστεί δημόσια για την…δύναμη που του έδωσαν να αγωνιστεί.

«Είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους, γιατί αυτοί οι άνθρωποι προτίμησαν να αφήσουν τις δουλειές τους, τις οικογένειες τους, τη καλοπέραση τους και να έρθουν ως τον Ωρωπό να με στηρίξουν. Μου δίνουν δύναμη πάνω στο ρινγκ και τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου».

Η νίκη αυτή ήταν σημαντική για τον Μερτζανιάν καθώς την αφιέρωσε στον εκλιπόντα παππού του αλλά και σε όσους τον στήριξαν.

 «Αφιερώνω την νίκη στον παππού μου που με βλέπει από ψηλά. Ευχαριστώ το δάσκαλο μου και όλη την οικογένεια της πυγμαχίας της ΑΕΚ που με βοήθησε να τα καταφέρω. Όλοι μία γροθιά».

Τέλος ο Μερτζανιάν δήλωσε ανοιχτός σε μία ρεβάνς με τον Παπαδημητρίου ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να κυνηγήσει κάθε ευκαιρία που θα προκύψει.

«Στόχος μου είναι κάθε μέρα να υπερβαίνω τα όρια μου. Να γίνομαι καλύτερος Αλέξανδρος. Ότι ευκαιρία μας δοθεί θα τη κυνηγήσουμε. Ναι, είμαι ανοιχτός σε μια ρεβάνς».