26/04/2024

Ακολούθησε την κυκλική μέθοδο της Alex Silver-Fagan και γίνε πραγματικός μαχητής (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να ανταπεξέλθεις στις απαιτητικές προπονήσεις των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων θα πρέπει να διαθέτεις ένα δυνατό σώμα, που να αντέχει τις αντιξοότητες.


Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί μεγάλοι αθλητές χρησιμοποιούν μεθόδους crossfit και κυκλικές προπονήσεις ώστε να αυξήσουν ταχυδύναμη και φυσική κατάσταση που είναι απαραίτητα για την απόδοση τους μέσα στο ρινγκ ή το κλουβί.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε την Alex Silver-Fagan, μία από τις πιο γνωστές αθλήτριες του crossfit να μας καθοδηγεί σε ένα σχετικά προσιτό κυκλικό πρόγραμμα που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν όλοι καθημερινά ώστε το σώμα τους να αρχίσει να αποδίδει 100%.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει τρεις γύρους με burpees,καθίσματα με βαράκι, push- ups με κλίση προς τα κάτω, squat με στροφές,άρσεις με βαράκια σε οριζόντια στάση και pull over με εκτάσεις ποδιών. Όλα γίνονται με οκτώ επαναλήψεις κι από τις δύο πλευρές.

Σίγουρα το πρώτο σας εγχείρημα θα φανεί κουραστικό εφόσον δεν έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο, όμως με συνεχή τριβή στο συγκεκριμένο κυκλικό πρόγραμμα, η απόδοση σας θα ανέβει σταδιακά και το σώμα σας θα φανεί πιο ανθεκτικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο.