18/04/2024

Αθλητής του Κραταιού με επαγγελματικό συμβόλαιο στην Αγγλία

Πρόκειται για τον Σωτήρη Παπαγεωργίου που βρίσκεται εδώ και 1,5 μήνα στο Μάντσεστερ για να κυνηγήσει το όνειρο του επαγγελματισμού στην πυγμαχία. 


Ο μαχητής του Κραταιού που έχουμε δει σε πολλά επαγγελματικά event της χώρας να πρωταγωνιστεί υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με την ομάδα Olivers Gym που θα του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί με πρώτο παιχνίδι να υπολογίζεται Ιανουάριο ή Φεβρουάριο. Μετά από κάποια δυνατά σπάρινγκ που έκανε στην σχολή ο Παπαγεωργίου κατάφερε να ξεχωρίσει και να τον επιλέξουν οι Άγγλοι για μελλοντικές αναμετρήσεις. 

Photo: Studio Karteris

Να θυμίσουμε πως ο Παπαγεωργίου παίζει στην Super welterweight κατηγορία των 69,9 κιλών. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει στον δυναμικό της τον Martin Murray που στο παρελθόν έχει παίξει με τον Gennady Golovkin. O δάσκαλος του Κώστας Τζώτζος μέσω ανακοίνωσης του στην σελίδα του Κραταιού του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Ο αθλητής μας Σωτήρης Παπαγεωργίου εδώ και 1,5 μήνα κυνήγησε το όνειρο του στην Μεγάλη Βρετανία και η δικαίωση ήρθε. Έκλεισε επαγγελματικό συμβόλαιο αφού πέρασε τα απαιτητικά τεστ μιας πολύ μεγάλης σχολής και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του.

Ο σύλλογος μας αλλά και ο Δάσκαλος του συλλόγου μας προσωπικά Κων/νος Τζώτζος στηρίζουμε απόλυτα την επιλογή του Σωτήρη και θέλουμε να τον δούμε να φθάνει πολύ ψηλά».