26/04/2024

Αθανασοπούλου φτιαγμένη από «σίδερο» (VIDEO)

Η Χριστίνα Αθανασοπούλου, μία εκ των κορυφαίων αθλητριών στην πυγμαχία ετοιμάζει τις …γροθιές της για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μποξ, που θα διεξαχθεί στο «σπίτι» της στην Πάτρα, 8 με 11 Νοεμβρίου. Εμείς της ζητήσαμε να μας μιλήσει για τους επικείμενους αγώνες της, για την αγωνιστική της κατάσταση και εκείνη με τη σειρά της αποκρίθηκε τονίζοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα κι έτοιμη για μεγάλες διακρίσεις…

Απολαύστε τη συνέντευξη της Χριστίνας, αποκλειστικά στο fightsports.gr:

Αυτή την περίοδο διάγεις περίοδο προετοιμασίας… Σε τι φάση βρίσκεται;
Είμαι πανέτοιμη να ανέβω στο ρινγκ! Η συχνότητα των προπονήσεων έχει μειωθεί όσο πλησιάζουν οι αγώνες, αλλά λίγες μέρες νωρίτερα κάναμε τριπλές προπονήσεις… Βέβαια ρίξαμε… στροφές διότι για τον κάθε αθλητή υπάρχει ο κίνδυνος της υπερκόπωσης. Θα πάω στην γενέτειρα μου, στην Πάτρα, και είμαι χαρούμενη. Στο «σπίτι μου» και μπροστά στους συντοπίτες μου, που θέλω να κάνω χαρούμενους και υπερήφανους.
Από πλευράς ψυχολογίας είσαι έτοιμη να ανέβεις στο ρινγκ και να… σαρώσεις;
Η ψυχολογία μου έχει βαρέσει… λίμπιντο. Όπως σου είπα και πριν είμαι πανέτοιμη να ανέβω στο ρινγκ και να δείξω πολλά πράγματα. Θα φοράω πάνω μου και τη σημαία της Παναχαϊκής που τόσο αγαπώ.
Τι σκέψεις σου περνάνε όταν είσαι πάνω στον αγωνιστικό χώρο;
Κοιτάω να έχω καθαρό μυαλό με οποιοδήποτε αντίπαλο να είμαι προσγειωμένη, αφοσιωμένη και να μπορώ να ανταπεξέλθω. Το συναίσθημα του ανταγωνισμού μου αυξάνεται όταν είμαι λίγο πριν την μάχη. Συγκεντρώνομαι αποκλειστικά και μόνο στην αντίπαλο μου και κοιτάω πώς να «φτιάξω» το πλάνο της νίκης.
Την πιθανότητα να συναντηθείς ξανά στο ρινγκ με την Κάλια Κουρούνη πως το αντιμετωπίζεις;
Η κοπέλα αγωνίζεται στα 60 κιλά. Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, είμαι αφοσιωμένη, υπολογίζω τους πάντες. Έχω παίξει και με παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Όλες τις αντιμετωπίζω με σεβασμό. Θα ιδρώσουμε όλες κι ας κερδίσει η καλύτερη.
Υπάρχουν άλλες αθλήτριες της πυγμαχίας οι οποίες ξεχωρίζεις για την πορεία τους;
 Η Μαρία Σεμερτζόγλου είναι πολύ καλή, όπως και η Παλαιολόγου, Τασίδου, ενώ και η Βαχανίδου είναι αξιόλογη. Η Μαστροδούκα είναι η πρώτη αθλήτρια που πήγε έξω για επαγγελματικούς αγώνες. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Δηλαδή να φύγει μία κοπέλα από το σπίτι της και να πάει στο εξωτερικό για κάνει πυγμαχία. Εύχομαι πάντα νίκες. Επίσης να μην ξεχάσω την «αδερφή»μου Αθηνά Μαλεφάκη, Χριστίνα Λιναρδάτου και Νικολέτα Καυγά… Συγνώμη αν ξέχασα κάποια κοπέλα όλες έχουν προσφέρει επιτυχίες με ματωμένες και ιδρωμένες φανέλες!!!
Η Χριστίνα είναι το ίδιο σκληρή και έξω από τον ρινγκ;
 Καμία σχέση με το ρινγκ. Είμαι… αρνάκι και πολύ ευαίσθητη!
Πώς είναι μια μέρα της Χριστίνας χωρίς προπόνηση; Με τι ασχολείσαι ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου;
 Καφεδάκι με τους φίλους σε γνωστό στέκι. Διαβάζω την εφημερίδα μου(της Πάτρας κατά προτίμηση) και παίζω με τον σκύλο μου τον Τζιμπρίλ!
Φίλες-φίλους έχεις στο χώρο;
Την Μαλεφάκη την έχω σαν αδερφή μου. Έχουμε άψογες σχέσεις και είναι στο ίδιο στυλ με μένα. Επίσης ο Ανδρέας ο Γιαννακόπουλος είναι προπονητής και φίλος μου. Να μην ξεχάσω και την Σεμερτζόγλου που βοήθησε στο ξεκίνημα και έχει μία τεράστια ιστορία.