27/04/2024

Ήρεμη απάντηση De La Hoya στον έξαλλο Dana White

Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του UFC Dana White εξοργίστηκε με τον promoter πυγμαχίας και μάνατζερ του Canelo Alvarez, Oscar De La Hoya, μετά από τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε ο τελευταίος για το ματς Mayweather vs McGregor.


Ο White βγήκε σε εκπομπές και Podcast και κατακεραύνωσε τον ODLH αφού πριν λίγους μήνες εκείνος ήθελε το Canelo – Mcgregor και τώρα ο ίδιος «θάβει» το Mayweather – Mcgregor ως «καταστροφή για την πυγμαχία» .

Χτες, ο θρύλος της πυγμαχίας απάντησε αρκετά ψύχραιμα, επιμένοντας μεν ότι η μάχη αυτή θα κάνει κακό στο μποξ αλλά ταυτόχρονα είπε τα καλύτερα για τον White, τον Mcgregor και το ΜΜΑ.

«Η απάντηση μου είναι ότι θα αποφύγω την σύγκρουση. Προφανώς, λέει ότι οι μάχες μου δεν είναι καλές και λέω το ίδιο για την δική του. Αυτή η μάχη θα είναι πολύ κακή. Ο McGregor δεν είναι πυγμάχος, δεν έχει ούτε ένα γύρο πυγμαχίας μέσα στο ρινγκ και θα πάει κόντρα στον καλύτερο πυγμάχο στον πλανήτη αυτής της γενιάς;»

“Είναι ο καλύτερος ΜΜΑ μαχητής, έχω όλο το σεβασμό του κόσμου γι’ αυτόν, για το UFC και τον Dana White για όσα έχει πετύχει αλλά δεν είναι πυγμάχος και θα αντιμετωπίσει τον καλύτερο πυγμάχο. Είναι 0-0 και νομίζει ότι μπορεί να τον κερδίσει; Αδύνατο. Εδώ δεν μπορούσα να τον κερδίσω εγώ».

Δεν έχει και άδικο ο De La Hoya, αλλά όταν έχεις ζητήσει ο ίδιος να κάνεις ένα τέτοιο ματς πριν από μερικούς μήνες, η άποψη σου σήμερα χάνει λίγο το ειδικό του βάρους.