23/04/2024

Έτσι θα γίνει ο αγώνας Mayweather Vs Alvarez!

Χθες, σας ενημερώσαμε πως η ShowTime πιέζει αυστηρά τον Floyd Mayweather ο επόμενος αντίπαλός του να είναι ο Manny Pacquiao, καθώς τα νούμερα του PPV από την αναμέτρηση με τον Guerrero δεν ήταν τα επιθυμητά!

Βλέποντας, όμως, ότι η συγκεκριμένη μάχη είναι σχεδόν αδύνατη να λάβει χώρα μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη οι άνθρωποι της ShowTime σκέφτηκαν το εξής… κόλπο για να πιέσουν καταστάσεις ώστε να γίνει το άλλο μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Mayweather και του Saul Canelo Alvarez!

Συγκεκριμένα, προσέγγισαν και έταξαν πριμ στον εκτελεστικό διευθυντή της Golden Boy Promotions, Richard Shaefer ώστε να πετύχει τη μεγάλη συμφωνία. Ο παράγοντας μάλιστα προέβη και σε δηλώσεις, τονίζοντας τα εξής:

«Γνωρίζω ότι ο Floyd δεν αρνείται κανέναν απολύτως αγώνα από τη στιγμή που ικανοποιούνται οι οικονομικές του απαιτήσεις. Από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσω επαφές με τους συμβούλους του για να προχωρήσει το θέμα της συνεργασίας μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως στις 14 του Σεπτέμβρη ο κόσμος της πυγμαχίας θα δει έναν καταπληκτικό αγώνα…»