17/04/2024

«Έρχομαι για να κερδίσω τον Μπερδέση»

Ο προσεχής αντίπαλος του Τάσου Μπερδέση στο No Limits 21 στις 11 Αυγούστου που θα διεξαχθεί στη Ρόδο μίλησε αποκλειστικά στο fightsports.gr, τονίζοντας ότι ο Έλληνας πυγμάχος έχει ένα τεράστιο αβαντάζ που δεν είναι άλλο εκτός από το γεγονός ότι θα αγωνιστεί μέσα στο… σπίτι του. Σύμφωνα με τον Serhat Degirmency το «Νησί των Ιπποτών» τη μέρα της μάχης θα… βράζει από κόσμο που θα θέλει τη νίκη του σκληροτράχηλου πρωταθλητή από την Πάτρα.

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Τούρκο μποξέρ για το πώς νιώθει που θα βρει ξανά απέναντί του τον Μπερδέση:

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρω τη ρεβάνς της ήττας του Δεκεμβρίου… Έρχομαι για να κερδίσω τον Μπερδέση!

Σχετικά με τις διαφορές της πρώτης μάχης με αυτή της Ρόδου ο Degirmency σημείωσε: 

Ο Μπερδέσης είναι ένας πάρα πολύ καλός πυγμάχος… Εγώ θεωρώ ότι στην Πάτρα ήμουν άτυχος, καθώς και τραυματίστηκα και δεν είχα βοήθεια από τη γωνία μου. Πλέον βρίσκομαι σε άριστη κατάσταση και η τωρινή μάχη θα είναι δύσκολη και για τους δυο μας. 

Για το αν άλλαξε την τακτική του σε σχέση με τον αγώνα του Δεκεμβρίου: 

Ναι, έχω αλλάξει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μου. Ο Μπερδέσης είναι ένας… κλειστός μποξέρ, όποτε πρέπει να λειτουργήσει αντίθετα εγώ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας γίνεται στο σπίτι του και θα έχει το αβαντάζ ότι εκείνη τη μέρα η Ρόδος θα… βράζει από τη δίψα του κοινού για νίκη. 

Βέβαια, ο Serhat δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά του στο ελληνικό κοινό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

Οι Έλληνες φανς θα εκπλαγούν με αυτά που θα δουν στη Ρόδο… Ο αγώνας μου κόντρα στον Μπερδέση θα είναι εξαιρετικός και θεαματικός, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά. Να ευχαριστήσω, λοιπόν, τη διοργάνωση του No Limits, μία από τις καλύτερες στο χώρο που με κάλεσε να αγωνιστώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!