20/04/2024

Έρχεται η τηλεοπτική εκπομπή επαγγελματικής πυγμαχίας!

Ανακοινώθηκε και επίσημα η εκπομπή επαγγελματικής πυγμαχίας στο κανάλι Kontra. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η νέα εκπομπή της τηλεόρασης για την επαγγελματική πυγμαχία είναι γεγονός. Θα προβάλλεται κάθε Κυριακή πρωί στις 10.30 – 11.00 στην τηλεόραση του KONTRA CHANNEL στα πλαίσια της πολιτιστικής εκπομπής του κ. Γιάννη Διαβάτη «Στο περισκόπιο του πολιτισμού». Οι παρουσιαστές της εκπομπής είναι ο Μάριος Σκιαδάς, πυγμάχος του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ και άριστος γνώστης των θεμάτων επαγγελματικής πυγμαχίας και η κορυφαία Ελληνίδα επαγγελματίας πυγμάχος Μαρία Σεμερτζόγλου.

Αυτή την Κυριακή είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του κ. Διαβάτη ο Γιώργος Στεφανόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΠ, και οι παρουσιαστές Μάριος Σκιαδάς και Μαρία Σεμερτζόγλου, για να μιλήσουν για το πρώτο τηλεοπτικό εγχείρημα επαγγελματικής πυγμαχίας που θα παρουσιάζουν. Την ευθύνη της εκπομπής έχει ο ΣΕΠ και το KONTRA CHANNEL. O Γ. Στεφανόπουλος δήλωσε για αυτή την επιτυχία του τηλεοπτικού χρόνου που κατοχύρωσε τα εξής:

«Μετά από τεράστιες προσπάθειες που κάνω αρκετό καιρό, κατάφερα να κατοχυρώσω πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο για την επαγγελματική πυγμαχία. Κάθε εβδομάδα το επαγγελματικό μποξ θα μπαίνει στα σπίτια των Ελλήνων και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καθιερωθούμε στην ελληνική τηλεόραση. Επέλεξα πολύ προσεκτικά ως παρουσιαστές που θα μπαίνουν κάθε Κυριακή στα ελληνικά σπίτια δύο ανθρώπους, τη Μαρία και το Μάριο, που με το ήθος τους, την ευγένεια, το λόγο τους και τη συνολική τους εικόνα, μόνο διαφήμιση θα μπορούσαν να θεωρηθούν  για την επαγγελματική πυγμαχία.

Η εκπομπή περιλαμβάνει παρουσίαση και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του ΣΕΠ, πυγμάχων, προπονητών, διαιτητών, προμόοουτερς, χορηγών και γενικότερα όλων των παραγόντων που συνεργάζονται με το ΣΕΠ. Στόχος της εκπομπής είναι να μπει το μποξ στο σπίτι της μέσης ελληνικής οικογένειας και να αποκτήσει νέους θαυμαστές και φιλάθλους  από το ευρύ κοινό.

Χιλιάδες Έλληνες αγαπούν το μποξ αλλά, λόγω της  μη προβολής του, δε γνωρίζουν τις δράσεις του. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γιάννη Διαβάτη που   παραχωρεί σημαντικό τηλεοπτικό χώρο από την εκπομπή του για την προβολή της επαγγελματικής πυγμαχίας, ευχαριστώ τους χορηγούς της πρώτης εκπομπής του ΣΕΠ, κύριο Νίκο Πλαστουργό και το MONZA, τον κ. Κώστα Ντέμο και την ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΕΕR, τον κ. Δημήτρη Δαμίγο με το Supplement Store και τον Ηλία Μαστρανδρέα και τη SEVEN .

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το μαθητή μου Μάριο Σκιαδά και την πυγμάχο Μαρία Σεμερτζόγλου που θα παρουσιάσουν αυτή τη νέα εκπομπή του ΣΕΠ. Εύχομαι αυτό το τηλεοπτικό ξεκίνημα να είναι μόνο η αρχή της καθιέρωσης της ελληνικής πυγμαχίας στην ελληνική τηλεόραση.»