18/04/2024

Έμι Κουγιουμτζόγλου: Mπορούσα να πάω καλύτερα

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η Έμι Κουγιουμτζόγλου έφτασε στον τελικό των 51 κιλών, όπου έχασε από την Αντωνία Παπουτσάκη, με την ίδια να δηλώνει πως μπορούσε πολύ καλύτερα, από αυτό που έδειξε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο Fightsports. gr:

Έμι είσαι ευχαριστημένη από την παρουσία σου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας;

Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένη, έχω συνέχεια το αίσθημα πως μπορούσα παραπάνω μέσα μου και πάντα πιστεύω ότι μπορώ και καλύτερα. Το αποτέλεσμα όμως εν μέρει δικαίωσε τους κόπους μου. Πάλεψα για την πρώτη θέση, δεν ήρθε και συνεχίζω δυνατά.

Το επίπεδο της διοργάνωσης στην Πάτρα πώς το κρίνεις;

Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν αρκετά υψηλό. Υπάρχει ταλέντο στην ελληνική πυγμαχία. Σχετικά με την δική μου κατηγορία, η κάθε αθλήτρια είχε το δικό της στυλ κι αυτό έκανε το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον.

Ο επόμενος στόχος σου στο χώρο της πυγμαχίας;

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι και να φτάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα. Θέλω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, είναι το όνειρο κάθε αθλητή.

Έμι θέλεις να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους που σε βοήθησαν να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο;

Τίποτα απ’ αυτά δε θα είχε ουσία αν δεν υπήρχαν δίπλα μου οι άνθρωποι στους οποίους οφείλω το λιγότερο… ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτοί είναι ο δάσκαλός μου Νίκος Ασκητής, ο οποίος με συνόδευσε φέτος στην Πάτρα, το MMA GYM στο οποίο γυμνάζομαι καθημερινά,  οι συναθλητές μου, χωρίς τους οποίους, δεν θα μπορούσα να προπονηθώ όπως πρέπει. Την φυσιοθεραπεύτριά μου Κατερίνα Λιανού( Κίνηση και Θεραπεία). Την γυμνάστρια μου Νάνσυ Γκικάκη, μα πάνω απ’ όλα τον δάσκαλό μου Γιάννη Κακαράκη, που για μένα είναι Δάσκαλος- Πατέρας- Πρότυπο και σε κάθε αγώνα προσπαθώ να τον κάνω περήφανο. Τέλος, ευχαριστώ εσάς για την φιλοξενία και καλή συνέχεια…