25/04/2024

Έλενα Καρακατσάνη: Ετοιμάζομαι για να γίνω πρωταθλήτρια

Στην κατηγορία των 60 κιλών συμμετείχε η Έλενα Καρακατσάνη στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Ανδρών- Γυναικών που διεξήχθη στην Άνοιξη. Προερχόμενη από την πυγμαχική ομάδα του Golden Corner η δυναμική αθλήτρια μίλησε για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, καθώς αποκόμισε μόνο θετικές εμπειρίες. 


«Η συμμετοχή σ’ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι από μόνη της μία πολύ δυνατή εμπειρία,όπου σε κάθε περίπτωση, μόνο κερδισμένη θα μπορούσα να βγω. Στόχος μου είναι πάντα η πρωτιά οπότε, υπό την έννοια αυτή, δεν τον έφτασα, αλλά ευχαριστήθηκα όλη την διαδικασία, την πολύ καλή προετοιμασία, με τους προπονητές μου και την ομάδα μου, μέσα από την οποία εξελίσσομαι και εν τέλη το ίδιο το παιχνίδι», τόνισε αρχικά η fighter των Νίκο Γιδάκου και Δημήτρη Ξερικού που συμπλήρωσε, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της στην πυγμαχία.

«Δουλειά, πολύ σκληρή δουλειά… Παρακολούθησα το βίντεο του αγώνα, είδα τα λάθη μου και ετοιμάζομαι να γίνω πρωταθλήτρια».

Τέλος σε ερώτηση μας για το αν βλέπει και την περίπτωση της επαγγελματικής πυγμαχίας η Καρακατσάνη υπογράμμισε πως την ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό κομμάτι.

«Ενδιαφέρομαι ξεκάθαρα για την ανωτερότητα της ερασιτεχνικής πυγμαχίας, που κατά την γνώμη μου αποτελεί ένα μεγάλο σχολείο, για τον κάθε πυγμάχο και έχει βγάλει τους καλύτερους αθλητές. Εύχομαι να υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές ώστε να προάγουμε το μαγικό αυτό άθλημα».